Marketing

Los retos del gran consumo

Un informe de Kantar sobre la evolución del gran consumo en España en 2018 pone el dedo en la llaga sobre los retos que tiene el sector: la necesidad de generar valor en un momento en el que las ventas no crecen fruto del creciente envejecimiento de la población, así como las dificultades para el despegue del online.

The 21st Century Big Brother

George Orwell’s “1984” had a big success when it was published and was considered sci-fi by most of the critics. Nowadays no one doubts that he described our own reality. But who can even guess that we will be happy about the fact of being spied, controlled and manipulated?

Didi, una app xinesa en expansió

La vaga de taxis de la setmana passada, amb la contrarèplica de les VTC (Uber i Cabify), posa de manifest la dificultat que existeix a regular la convivència d'aquests dos models de transport urbà, però contribuirà a millorar la mobilitat d’unes ciutats cada cop més saturades i contaminades?

Els centennials ja són aquí

La generació Jasp, la generació X, la Y i ara la Z. La vida no s’atura. Si, fins fa poc, els millennials centraven l’interès de les empreses per detectar-ne els seus valors, la seva manera de pensar i d’actuar i com consumien; ara, la preocupació i l’interès es centren en els centennials.