Marketing

Big Data empreses

El Big Data a l’empresa

El Big Data és tan sols un diamant en brut a les mans de les empreses. És la gestió que cada companyia fa d’aquestes dades el fet diferencial que la farà triomfar. El futur de l’empresa passa per obtenir aquestes dades i saber què fer amb elles.

Blockchain

Blockchain i els processos distribuïts

Sabem com funciona la tecnologia d’un pagament amb targeta? O què passa quan enviem un correu electrònic o naveguem per internet? Potser no sabem explicar com s’usa l’algorisme de Luhn a Visa o Mastercard o el protocol TCP/IP, però això no és un inconvenient per fer un pagament o llegir el text d’aquesta web ara mateix.

Empresas crisis coronavirus

10 claves para que las empresas salgan de la crisis con fuerza

Hace unos dos meses, un elemento ha trastocado la economía de todo el mundo. El coronavirus ha rebajado todas las previsiones y ha frenado la tendencia de una economía que parecía tener la actividad asegurada. Pero las empresas pueden y deben superar la incertidumbre y aprovechar este momento para diseñar una estrategia y salir reforzadas de esta crisis.

Dades estadística coronavirus

Estadística vírica

En un moment excepcional com el que estem vivint, cal, com diu la professora d’Estadística i de Market Research Analytics, Mercè Roca, ser responsable i exigir que la informació i les decisions que se’n deriven siguin a partir de dades contrastades.