ESCI-UPF

ESCI-UPF comença el curs amb presencialitat

  • 09/09/2021
  • 1 min reading time
Presencialitat curs 20-21
Foto: Arxiu ESCI-UPF

La UPF comença el curs 2021-2022 amb una bona notícia, les classes seran presencials. El director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, així ho ha anunciat a la sessió de benvinguda als nous estudiants. Qui ens havia de dir fa un temps que assistir a classe seria notícia!

Estem contents i il·lusionats de poder anunciar el retorn a la presencialitat, però ho fem amb la boca petita, perquè el curs passat també vam començar així i 3 setmanes després vam haver de tornar a les classes online.

És cert que ESCI-UPF es va adaptar ràpid a la nova situació i a les exigències que la pandèmia requeria, però també és cert que seguir les classes des de casa i sense veure els companys i companyes va ser molt dur.

Celebrem la tornada a les aules i estarem atents als canvis que es puguin produir per ser flexibles i adaptar-nos a les normes que fixin les autoritats sanitàries. Però també demanem implicació a l’hora de seguir les mesures per no haver de tornar al mode online: mascareta, neteja de mans, distància i evitar aglomeracions. I també i sobretot vacunació.

We also recommend you