ESCI-UPF

Shaping Futures:

Nou Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals 100% en anglès

  • 12/03/2024
  • 1 min reading time
Nou Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals en anglès
Foto: ESCI-UPF (Life In The Woods i Aleix Font)

A partir del curs vinent, ESCI-UPF amplia la seva oferta formativa i oferirà el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals també amb docència 100% en anglès.

Aquest dimecres, arrenca una nova edició del Saló de l’Ensenyament on, com cada any, els alumnes i personal d’ESCI-UPF donaran a conèixer la nostra oferta acadèmica als estudiants d’ESO i Batxillerat interessats en formar-se en l’àmbit de l’empresa des d’una perspectiva internacional.

Una de les grans novetats d’enguany és l’ampliació d’aquesta oferta amb la presentació oficial del nou Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals impartit íntegrament en anglès (BIBM). En paraules del director d’ESCI-UPF, Albert Carreras, i la cap d’estudis del GNMI, Mercè Roca, la creació d’aquest nou grau “respon a la nostra vocació internacional i a la voluntat de potenciar la participació d’estudiants de procedències diverses”.

Aquest nou programa es presenta com un complement ideal al tradicional Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals (GNMI) que, durant més de 25 anys, ha format professionals que gestionen de manera global, l’expansió i consolidació internacional tant en empreses i organismes públics com privats.

De la mateixa manera que passa amb el GNMI, el nou grau està dissenyat per a aquells estudiants que se senten atrets pel món empresarial, amb una forta inclinació cap a l’exploració de noves cultures i l’aprenentatge d’idiomes. Així mateix, la formació internacional i l’experiència empresarial pràctica també són pilars fonamentals d’aquest grau. Com explica Mercè Roca, a través d’una immersió completa en l’anglès, “es reforçarà la capacitació dels estudiants en els camps de l’International Business, preparant-los per fer front als reptes de l’entorn empresarial a escala global”.

En definitiva, amb el nou Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals impartit íntegrament en anglès busquem mantenir l’essència que ha caracteritzat ESCI-UPF des del moment de la seva creació, però adaptant-nos als nous temps. Amb la mateixa idea, neix la nova campanya Shaping Futures, realitzada per l’agència Life In The Woods i el dissenyador gràfic Aleix Font.

Les regles del joc de l’ensenyament universitari estan canviant a pas accelerat i davant d’aquest nou escenari marcat per la postpandèmia i la digitalització, ESCI-UPF vol recuperar l’esperit innovador i disruptiu que va marcar els inicis de la seva història.

Després d’haver format més de 3.000 World Wide Doers, la campanya Shaping Futures serveix com a motor per explicar que ESCI-UPF també és doer i pren un paper actiu en la formació dels líders del futur, donant forma als valors que han ocupat una posició central en la identitat de la universitat durant 30 anys per construir un futur sostenible i socialment responsable.

Descobreix com és l’experiència d’estudiar i formar-se a ESCI-UPF!

We also recommend you