ESCI-UPF

Sessió de benvinguda del GNMI

  • 10/09/2021
  • 1 min reading time
Benvinguda GNMI ESCI-UPF
Intervenció de Marta Segura, cap d'estudis del GNMI, durant la sessió de benvinguda celebrada ahir a la sala d'actes. / Foto: ESCI-UPF

Ahir al matí va tenir lloc la sessió de benvinguda per als alumnes que, d’aquí a pocs dies, començaran el grau en Negocis i Màrqueting Internacionals.

Albert Carreras, director d’ESCI-UPF, va ser l’encarregat d’obrir la sessió i donar la benvinguda als alumnes de 1r del GNMI. D’altra banda, va exposar les recomanacions generals per evitar la transmissió de la COVID-19 a la universitat i va fer esment del pla de contingència d’ESCI-UPF. Així mateix, va animar als estudiants a vacunar-se per frenar la pandèmia.

Per últim, Carreras també va mencionar alguns dels serveis que la universitat posa a disposició dels alumnes, com són el Programa d’acompanyament, el Servei d’Inclusió, el Servei d’Atenció Psicològica i la Unitat d’Igualtat.

A continuació, va ser el torn de Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF. Dualde va presentar el programa de beques de la universitat i va explicar breument com acollir-s’hi i quins són els requisits per mantenir la beca al llarg de la carrera. També va parlar sobre informacions de caràcter més pràctic com la guia de l’estudiant, un document que els facilitarà la vida universitària durant l’inici del curs, on podran resoldre diferents dubtes i que els ajudarà a moure’s per ESCI-UPF.

Christian Polo, responsable de TIC i Sistemes d’ESCI-UPF, va explicar que el correu electrònic del què disposaran els estudiants serà un compte de Gmail i, per tant, podran fer servir totes les eines associades (Docs, Sheets, Meet, Hangouts…); va parlar dels avantatges de connexió de la xarxa Eduroam i va comentar que tindran la possibilitat de descarregar-se el paquet Office 365.

Tot seguit, Xènia Costa, content manager d’ESCI-UPF, va presentar les xarxes socials de la universitat, va explicar en què consisteix la plataforma d’ESCIUPFNews i va animar, a aquells estudiants que ho vulguin, a col·laborar-hi.

Finalment, Marta Segura, cap d’estudis del GNMI, va comentar detalladament les característiques del grau. En primer lloc, va felicitar els alumnes per haver superat la nota de tall i va encoratjar-los a gaudir de l’etapa que tot just comencen. A continuació, Segura va presentar tot l’equip d’ESCI-UPF, va desglossar el pla d’estudis del GNMI i va explicar el funcionament del grau.

We also recommend you