ESCI-UPF

Alumni 25 aniversari

Jordi Priu: “Em va motivar el món dels negocis internacionals”

GSCI promoció 1998

  • 25/02/2020
  • 1 min reading time
Alumni GSCI Jordi Priu
Foto: Jordi Priu

Alumni d'ESCI-UPF recorden el seu pas per la universitat. Per què van escollir estudiar aquí?, quins professors recorden?, quina és l'anècdota que va marcar la seva etapa universitària?

Per què vas triar estudiar el GSCI?

M’agradava l’economia i el món empresarial i, després d’analitzar diverses opcions, em van parlar d’ESCI-UPF. Vaig anar a conèixer el projecte en una reunió amb l’Antoni Rovira i en vaig sortir convençut. Em van motivar especialment: el món dels negocis internacionals, la importància dels idiomes (assignatures en anglès i aprendre un altre idioma), parlaven d’internet quan encara estava a les basseroles (treballar amb conceptes com: e-mail, penjar apunts en un servidor, enviar documents, etc. que ara semblen ben normals, en aquell moment eren pioners), les pràctiques d’empresa, el pla d’estudis, etc.

Quins professors recordes? I per què?

Recordo molt interessants les classes d’Història i Cultura del Jaume Torras i la Dolors Folch, on es relacionava la Història amb l’Economia, com havien afectat decisions polítiques de qualsevol continent a l’economia i a l’inrevés. Molt enriquidor per poder entendre el perquè de moltes situacions/relacions geopolítiques actuals.

Explica’ns alguna anècdota divertida de la teva època d’estudiant.

Bufff!, moltes i de bones. La veritat és que a part de la performance de final de curs amb la “Isabel Gemio” que la va liar molt, per mi els greatest hits serien: el partidet de futbol que vam jugar dins ESCI-UPF (a l’edifici de Balmes), deixar un despertador molt sorollós amagat sota el pupitre d’algun company per tal que sonés a mitja classe, intercanviar ordinadors portàtils (eren tots iguals) entre companys sense que se n’adonessin i veure com els intentaven posar enmarxa i el password els donava error, el tràfic il·legal d’apunts, etc.

El viatge a Rússia en un intercanvi amb una escola de comerç russa i les visites a filials d’empreses com ChupaChups, Campofrío, etc. va ser una gran experiència amb moltes anècdotes…

 


Si voleu explicar-nos com recordeu el vostre pas per ESCI-UPF, només heu de respondre el següent formulari.

We also recommend you