ESCI-UPF

Alumni 25 aniversari

Oriol Castells: “M’atreia la possibilitat de viatjar”

GSCI promoció 1998

  • 18/02/2020
  • 1 min reading time
Oriol Castells Alumni GSCI
Foto: Oriol Castells

Alumni d'ESCI-UPF recorden el seu pas per la universitat. Per què van escollir estudiar aquí?, quins professors recorden?, quina és l'anècdota que va marcar la seva etapa universitària?

Per què vas triar estudiar el GSCI?

Jo ja tenia plaça reservada a ESADE, però a l’últim moment em vaig inclinar per ESCI-UPF. M’atreia especialment la possibilitat de viatjar, d’agafar la maleta i visitar països exòtics. Realment no em penedeixo gens, perquè treballar en exportació m’ha permès visitar més de 80 països, alguns d’ells molt remots.

A part d’això, el projecte era molt atractiu: el pla d’estudis, la possibilitat d’estudiar a fons un nou idioma, fer pràctiques d’empresa i fer servir el mètode del cas, eren conceptes molt trencadors fa 25 anys.

Quins professors recordes? I per què?

Recordo especialment l’Eugènia Farran i la Pilar Soldevila, perquè donaven assignatures que no m’agradaven gens (Direcció Financera i Comptabilitat de Costos) i van aconseguir, amb rigor i claredat, que m’acabessin agradant. També recordo el Pelayo, perquè el primer dia que ens va donar classe semblava més jove que nosaltres.

Ara, si pogués viatjar en el túnel del temps, m’encantaria tornar a una classe d’Història i Cultura del Jaume Torras o la Dolors Folch. Més que classes, allò eren conferències!

Explica’ns alguna anècdota divertida de la teva època d’estudiant.

N’hi ha moltes i totes tenen com a protagonista el meu bon amic Jordi Priu. Suposo que la més famosa i que tots recordarem va ser la de l’últim dia de classe, quan va fer venir una drag-queen i va muntar un show a la classe del Pelayo.

 


Si voleu explicar-nos com recordeu el vostre pas per ESCI-UPF, només heu de respondre el següent formulari.

We also recommend you