ESCI-UPF

Alumni 25 aniversari

Anna Esteve: “La meva carrera segueix vinculada al mercat xinès”

GSCI promoció 1998

  • 28/01/2020
  • 1 min reading time
Anna Esteve alumni GSCI
Foto: Anna Esteve

Alumni d'ESCI-UPF recorden el seu pas per la universitat. Per què van escollir estudiar aquí?, quins professors recorden?, quina és l'anècdota que va marcar la seva etapa universitària?

Per què vas triar estudiar el GSCI?

Vaig decidir orientar la meva carrera professional al món de l’empresa. De fet, les opcions triades en acabar COU eren per cursar Administració i Direcció d’Empreses a diferents universitats de Barcelona.  Però quan vaig saber que hi havia l’opció de donar a aquests estudis un component més internacional, ho vaig tenir claríssim.

Quins professors recordes? I per què?

En recordo molts! Si n’he de destacar una, segurament seria la Dolors Folch, que va ser la professora d’Història i Civilització Xineses al quart curs. Ella va ser qui ens va despertar l’interès per la Xina, fet que em va portar a estudiar xinès durant els dos anys posteriors a acabar a ESCI-UPF, i a residir durant més de 10 anys a la Xina.

Encara avui, la meva carrera professional segueix vinculada al mercat xinès.

Explica’ns alguna anècdota divertida de la teva època d’estudiant.

Formo part de la primera promoció. Tenir al Jordi Priu a la classe va donar per moltíssimes anècdotes durant els 4 anys d’estudis, però l’últim dia de classe de quart es va superar a ell mateix. Durant l’hora del que ara seria AFEPI amb el Pelayo Corella, ens organitzar un “Sorpresa, sorpresa”, programa que aleshores triomfava a la televisió amb la Isabel Gemio al capdavant. El Pelayo no sabia on posar-se, quan va veure aparèixer la nostra “Gemio” particular. Amb la complicitat del Jordi, que li havia preparat un guió el·laboradíssim, ens va fer passar una tarda memorable a cadascun dels que aquell dia finalitzàvem els nostres estudis.

 


Si voleu explicar-nos com recordeu el vostre pas per ESCI-UPF, només heu de respondre el següent formulari.

We also recommend you