ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Laura Algué: “Em veig en una feina que em permeti créixer professionalment”

2n curs GNMI

  • 22/06/2020
  • 1 min reading time
Laura Algué GNMI ESCI-UPF
Foto: Laura Algué

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar ESCI-UPF?

Sempre he tingut inquietud per treballar a àmbit internacional. Els idiomes i l’economia eren les assignatures que més gaudia durant el Batxillerat, i, després de considerar un reguitzell d’alternatives, ESCI-UPF m’oferia la possibilitat de treballar un idioma nou així com perfeccionar el meu nivell d’anglès, de treballar el comerç des del punt de vista més globalitzat i de viure en primera mà el que és una experiència internacional en el món dels negocis.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

La meva opinió respecte això varia més d’un cop per setmana. L’amplitud d’aspectes que es treballen en els primers cursos m’ha permès descartar els àmbits dels negocis que no s’adeqüen tant a la meva manera de ser i de fer.
Sempre he estat molt independent, cosa que em fa pensar en una feina sense horaris marcats, sense restriccions, que impliqui mobilitat, comunicació amb gent de diverses cultures, aprendre i desaprendre cada dia, per tal de seguir creixent professionalment.

Però per sobre de tot, espero sempre poder ser capaç de combinar l’ofici, amb l’oci, els hobbies i el creixement personal.

We also recommend you