ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Paula Segarra: “He començat el meu propi negoci aplicant el que he estudiat a ESCI-UPF”

4t curs GNMI

  • 15/06/2020
  • 1 min reading time
Paula Segarra GNMI ESCI-UPF
Foto: Paula Segarra

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar ESCI-UPF?

De primeres em vaig fixar en ESCI-UPF perquè tenia molt bones referències de la universitat per part de persones de confiança. Quan em vaig informar una mica més, de seguida vaig veure que un pla d’estudis internacional i centrat sobretot en la pràctica era el que estava buscant. També vaig valorar el gran ventall de vies que ofereix dins de la mateixa carrera pel que fa a assignatures, idiomes i destinacions d’intercanvi.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

Fa vuit mesos vaig començar a treballar en el meu propi negoci (Jaypur, una marca de roba que importo de l’Índia) posant en pràctica tot el que hem estudiat durant aquests quatre anys de carrera. El fet de desenvolupar un projecte personal lligat amb allò que t’agrada provoca una gran satisfacció; així que en cinc anys m’agradaria seguir emprenent. De tota manera m’encanta veure món, així que també vull aprofitar totes les portes que ens obre ESCI-UPF, sobretot en l’àmbit internacional.

We also recommend you