ESCI-UPF

Albert Carreras, nou director d’ESCI-UPF

  • 10/07/2019
  • 1 min reading time
Albert Carreras
El nou director d'ESCI-UPF, Albert Carreras, en la lliçó inaugural del curs 2013-2014 de la UPF / Foto: UPF

El patronat d’ESCI-UPF, reunit ahir 9 de juliol, ha fet oficial el nomenament del nou director de la institució, Albert Carreras, economista i catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques a la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

Carreras ha exercit com a docent a la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a la Universitat de Barcelona (UB) i a l’Institut Universitari Europeu de Florència; i ha ocupat diversos càrrecs dins l’organigrama de la Universitat Pompeu Fabra (UPF).

D’altra banda, entre el 2011 i el 2016 va ser Secretari d’Economia i Finances i després Secretari General del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

D’aquesta manera es tanca l’etapa de Xavier Cuadras com a director, que ha estat al capdavant de la institució durant més de 14 anys i que es va acomiadar de la comunitat d’ESCI-UPF el passat mes de maig.

We also recommend you