ESCI-UPF

Noves beques ESCI-UPF

  • 05/05/2021
  • 1 min reading time
Noves beques ESCI-UPF

ESCI-UPF amplia l’oferta de beques gràcies a la donació del Sr. Xavier Barba i Taló amb les beques «ESCI-UPF x4».

Xavier Barba i Taló és un professional de l’exportació amb una trajectòria de més de 30 anys. Actualment encara està en actiu com a Area Manager al departament d’Exportació d’una empresa catalana.

El Sr. Barba reconeix que tots aquests anys de viatjar per feina arreu del món li han donat “un vernís de cultura, tolerància, comprensió i obertura de ment” i veu aquest tarannà en els graduats del GNMI, a qui considera “ambaixadors al món d’un estil de fer negocis on prima l’excel·lència i el win-win”.

De fet, Xavier Barba està convençut que la formació en Comerç Internacional ofereix coneixements i habilitats que van molt més enllà del que és estrictament laboral, ja que “conèixer món i barrejar-se amb altres cultures” aporta als estudiants d’aquest grau resiliència, una característica imprescindible en un “món cada dia més polièdric”.

Per tots aquests motius, el Sr. Barba i Taló ha decidit fer una donació a ESCI-UPF per a convocar dues beques amb les que es puguin beneficiar dos estudiants que tinguin vocació de participar en la internacionalització de les empreses catalanes. Ell és de Terrassa i, des de ben petit, ha sentit històries de grans professionals de la ciutat, fills de famílies modestes, que van rebre l’ajut d’algun empresari del sector textil que els va permetre estudiar una carrera. Ell vol seguir aquest exemple i acompanyar a dos alumnes en la seva formació en Negocis i Màrqueting Internacionals.

La voluntat del donant és retornar a la societat el que se li ha ofert durant els seus anys de viatges i poder ajudar a dos joves que comparteixin amb ell que “comerciar amb el món és quelcom més que una transacció econòmica”.

ESCI-UPF ha donat forma a aquesta donació amb les dues beques “ESCI-UPF x4”, que reben aquest nom perquè cobreixen els 4 anys d’estudi, i els requisits per obtenir-les ja es poden consultar a la web. Amb aquestes beques, ESCI-UPF amplia la seva oferta d’ajudes als estudiants que més ho necessiten i de les que ja se’n beneficia una gran part de l’alumnat.

We also recommend you