ESCI-UPF

ESCI-UPF atorga 118 beques per a aquest curs

  • 26/11/2018
  • 1 min reading time
Foto d'arxiu

ESCI-UPF és una institució pública que no rep subvencions de l’Administració. Per aquest motiu, i amb la voluntat que els aspectes econòmics no siguin un aturador a l’hora d’escollir aquest centre universitari, ESCI-UPF compta amb un gran programa de beques i ajuts.

La setmana passada es va notificar la resolució de les beques d’aquest curs 2018-19 als estudiants que van presentar sol·licituds en segona convocatòria. Les dades d’enguany tornen a ser aclaparadores: més de 350.000 EUR en beques i ajuts concedits als estudiants dels graus en Bioinformàtica i Negocis i Màrqueting Internacionals.

Bioinformàtica, que aquest curs graduarà a la 1a promoció, ha concedit 19 beques a estudiants de primer i s’han mantingut 9 estudiants becats entre els cursos de 2n i 3r. Pel que fa Negocis i Màrqueting Internacionals, 41 estudiants de 1r han obtingut beques i 49 dels cursos de 2n, 3r i 4t les han mantingut. Això suposa que 118 alumnes en total poden dur a terme la seva estada a la Universitat, gràcies al sistema de beques que es va establir ara fa 25 anys.

We also recommend you