ESCI-UPF Research

Silvia Ayuso obté l’acreditació de recerca d’AQU

  • 23/12/2020
  • 1 min reading time
Recerca Acreditació AQU Ayuso
La Dra. Silvia Ayuso durant la presentació de l'estudi del valor social de les universitats públiques catalanes realitzat per l'ACUP, aquest desembre. / Foto: Youtube (ACUP)

El 2020 també ha portat bones notícies a ESCI-UPF. Aquest mes de desembre, la Dra. Silvia Ayuso, directora acadèmica de la Càtedra Mango d’RSC d’ESCI-UPF, ha obtingut l’acreditació de recerca en l’àmbit de Ciències Socials de l’Agència per a la Qualitat del Sistema Universitari de Catalunya (AQU).

Aquesta acreditació certifica que la Dra. Silvia Ayuso ha assolit el nivell d’excel·lència en recerca i li reconeix la capacitat investigadora necessària per accedir a una plaça de professorat agregat.

Els temes de recerca en què s’emmarca la feina de la Dra. Ayuso abracen la responsabilitat social a les organitzacions, l’avaluació de la sostenibilitat i la comptabilitat social. Com ella mateixa anuncia, “Els propers anys segurament em centraré més en aquesta última, ja que cada cop es veu més necessari mesurar i valorar els impactes socials generats per les empreses i altres organitzacions.”

De fet, en la línia de la comptabilitat social, darrerament ha publicat un estudi que analitza el retorn social de la inversió a les universitats públiques catalanes, és a dir, ha establert el valor social de les universitats.

La Dra. Silvia Ayuso continua amb la seva tasca a la Càtedra Mango d’RSC d’ESCI-UPF, així com la docència al Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i la recerca.

We also recommend you