ESCI-UPF

Martí Rascado, guanyador de la beca Covides 2019-2020

  • 23/11/2020
  • 1 min reading time
Beca Covides 2019-2020
Christophe Marquet, director comercial de Covides (esquerra), i Ricard Gil, director general de Covides (dreta), fent entrega de la beca a Martí Rascado. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

L’alumne de segon del GNMI, Martí Rascado Soriano, de Calafell, ha obtingut la beca Covides per al curs 2019-2020, un reconeixement dotat amb un premi de 1.800€. Aquesta beca té com objectiu recolzar al millor estudiant de nou accés de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i Garraf. Aquest migdia ha tingut lloc el lliurament de la beca, un acte que en un principi s’hauria d’haver realitzat el curs passat però que s’ha hagut d’ajornar a causa de la pandèmia. L’acte d’entrega ha comptat amb la presència de Ricard Gil i Christophe Marquet, director general i director comercial de Covides, respectivament.

Covides és la primera cooperativa vinícola de Catalunya pel volum de collita. La producció de raïm, de mitjana, s’acosta als 24 milions de kg cada any i els seus 650 socis conreen quasi 2.000 hectàrees. L’exportació centra dues terceres parts de la producció, raó per la qual la relació de Covides amb ESCI-UPF ha estat intensa en els darrers anys: a través del Career Service, de diversos alumni que han treballat per desenvolupar i consolidar nous mercats i també gràcies a la participació dels responsables de Covides en alguns dels programes de formació continua d’ESCI-UPF.

We also recommend you