ESCI-UPF

Albert Carreras, membre numerari de l’IEC

  • 10/12/2019
  • 1 min reading time
Claustre IEC
Claustre de l'IEC.

Avui, dimarts 10 de desembre, la sala Prat de la Riba de l’Institut d’Estudis Catalans (IEC) acull la sessió de recepció d’Albert Carreras com a membre numerari de la secció de Filosofia i Ciències Socials.

Amb més de 100 d’anys d’història, l’IEC es defineix com “una corporació acadèmica, científica i cultural que té per objecte l’alta recerca científica i principalment la de tots els elements de la cultura catalana”.

La institució de l’IEC centra la seva activitat en la promoció i desenvolupament de la recerca i, a més del seu caràcter divulgador, també acull iniciatives que estan en estreta relació amb la investigació i la cultura.

Albert Carreras és economista, catedràtic d’Història i Institucions Econòmiques a la UPF i director d’ESCI-UPF des de juliol de 2019. Al llarg de la seva trajectòria professional ha compaginat la docència, la recerca i diversos càrrecs a la universitat. També ha estat (entre 2011 i 2016) Secretari d’Economia i Finances i Secretari General del Departament d’Economia i Coneixement de la Generalitat de Catalunya.

L’acte d’avui comptarà, entre d’altres, amb la presència d’Andreu Mas-Colell que respondrà al discurs d’Albert Carreras “L’economia catalana: una visió plurisecular”.

We also recommend you