ESCI-UPF

25 anys de classes a ESCI-UPF

  • 03/10/2019
  • 1 min reading time
25 anys
Marta García, responsable de Gestió Econòmica que porta des del primer dia a ESCI-UPF, amb la samarreta de la primera promoció. / Foto: Arxiu ESCI-UPF

Un 3 d’octubre de fa vint-i-cinc anys ESCI-UPF arrencava la seva activitat a les aules. El projecte havia començat a agafar forma uns quants mesos abans gràcies als esforços del conseller Antoni Subirà, el director del COPCA Antoni Rovira i el vicerector de la UPF Josep Maria Rosanas.

Els primers estudiants que van posar els peus a ESCI-UPF van trobar una institució força diferent a la què coneixem actualment. La universitat encara no tenia edifici propi, així que les primeres classes es feien a un pis al carrer Tuset. La titulació universitària encara no estava homologada i el personal de la casa, a banda del professorat, es podia comptar amb una sola mà. D’entre aquestes persones destaquen Antoni Rovira, primer gerent de la institució, i Marta García vinculada a la universitat des del primer dia i actualment responsable de la gestió econòmica d’ESCI-UPF.

Els integrants d’aquella primera promoció tenen avui al voltant de 45 anys i molts d’ells segueixen vinculats en major o menor mesura a la universitat. Alguns d’ells, de fet, encara els podreu trobar al centre. És el cas dels professors Oriol Castells i David Cosculluela, el gerent Nacho Dualde i el director de Comunicació Christian Rovira.

We also recommend you