ESCI-UPF

Benvinguts, estudiants de primer!

  • 16/09/2019
  • 1 min reading time
Acte de benvinguda
Albert Carreras, director d'ESCI-UPF, i Nacho Dualde, gerent d'ESCI-UPF, durant la sessió de benvinguda als estudiants de primer. / Foto: arxiu ESCI-UPF

Aquest matí ha tingut lloc l’acte de benvinguda als 170 alumnes que aquest curs iniciaran els estudis de grau a ESCI-UPF.

L’obertura de l’acte ha començat amb el parlament del nou director, Albert Carreras, que ha recordat l’origen de la institució i la vocació internacionalitzadora dels dos graus que s’oferten, el Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i el Grau en Bioinformàtica. D’altra banda, ha animat els estudiants a aprofitar l’atenció personalitzada que ofereix ESCI-UPF i ha remarcat la importància de facilitar el procés d’integració entre tots els estudiants.

Tot seguit ha intervingut Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF, que ha donat l’enhorabona als estudiants per l’entrada en la nova etapa universitària i ha explicat breument el funcionament del sistema de beques.

Christian Rovira, director de Comunicació, ha donat a conèixer als alumnes els avantatges del correu electrònic d’ESCI-UPF, les possibilitats que ofereix la xarxa Eduroam i els canals de comunicació que la universitat fa servir per comunicar-se amb els estudiants.

Al final de l’acte, els estudiants han anat amb els respectius caps d’estudi, Marta Segura per al GNMI i Hafid Laayouni i Mireia Olivella per al BDBI, que els han explicat amb més profunditat el funcionament dels graus, han presentat l’equip acadèmic i administratiu, l’organització de les classes i el sistema d’avaluació.

We also recommend you