ESCI-UPF

Canvis organitzatius per al curs 2019-2020

  • 15/07/2019
  • 1 min reading time
ESCI-UPF
Foto: Arxiu ESCI-UPF

El passat mes d’abril, la direcció d’ESCI-UPF va acordar, juntament amb els coordinadors involucrats, canvis organitzatius en el Grau de Negocis i Màrqueting Internacionals i en l’àrea de Formació Contínua que seran efectius a partir del curs 2019-2020.

El Dr. Jordi Puig, fins ara cap d’estudis del GNMI i responsable de Relacions internacionals i qualitat, deixa el primer d’aquests càrrecs a mans de la Dra. Marta Segura. Ella serà la nova cap d’estudis del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals. Així mateix, el Dr. Joan Ribas assumirà la direcció acadèmica de l’assignatura de TFG d’aquest grau que fins ara havia estat a càrrec de la Dra. Marta Segura.

Pel que fa a la Formació Contínua, els canvis es focalitzen en la direcció dels tres màsters professionals d’ESCI-UPF. Xavier Carbonell deixa la direcció d’aquesta àrea i serà el Dr. Tomislav Rimac qui es responsabilitzarà dels Màster en Comerç Exterior, codirigit per Txemi Aliaga, i del Màster en Màrqueting Digital Internacional, amb Víctor de Francisco com a codirector. Per la seva banda, el Màster en Retail Internacional estarà a mans de Pelayo Corella i codirigit per Cristian García Valle.

We also recommend you