ESCI-UPF

Premi als millors TFG

El millors Treballs de Fi de Grau del BDBI i del GNMI van obtenir el reconeixement més alt

  • 09/07/2019
  • 2 mins reading time
TFG
Estudiants d'ESCI-UPF durant l'acte de graduació del passat 2 de juliol / Foto: Arxiu ESCI-UPF

El passat 2 de juliol, durant l’acte de graduació del curs 2018-2019, es van atorgar els premis dels Treballs de Fi de Grau on van ser reconeguts els treballs de 5 alumnes del GNMI i 6 del BDBI.

L’acte de graduació que es va celebrar el 2 de juliol a L’Auditori va comptar també amb l’entrega dels premis als millors Treballs de Fi de Grau. Els alumnes de la 1a promoció del Grau en Bioinformàtica i els de la 7a promoció de Negocis i Màrqueting Internacionals van aplaudir aquest reconeixement a mesos d’esforç i dedicació.

Fins l’any passat, els treballs guardonats del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals es repartien en dues categories, l’acadèmica i la d’emprenedoria. El 2018 es va optar adjudicar els premis en tres categories: acadèmica, màrqueting internacional i negocis internacionals. Enguany, però, donada la qualitat dels treballs avaluats, es va decidir suprimir aquesta divisió i atorgar la qualificació de Matrícula d’Honor a tots els alumnes premiats.

Els estudiants guardonats van ser Laura Aranda per CRM y la transformación digital: un reto para el gran consumo, dirigit per Christian Rovira; Andrea Arenas per Automatización logística en el sector de la automoción: metodología para la implementación en una planta de producción dirigit per José Miguel Aliaga; Cristina Bertran per Exporting a healthy snack to a European Market, dirigit per Oriol Castells; Adrià Puyol per Plan de expansión internacional de un producto de movilidad eléctrica a los Estados Unidos de América, dirigit per Núria Escofet; i Luz Camino Villalta per Urgent Fast Fashion, dirigit per José Miguel Aliaga.

D’altra banda, també es van repartir els premis dels Treballs de Fi de Grau dels estudiants de la primera promoció del Grau en Bioinformàtica. Com recollíem en un anterior article, la comissió avaluadora dels TFG va quedar gratament sorpresa per la qualitat dels treballs presentats i per aquest motiu es va decidir compartir el primer, segon i tercer premi. En el cas de Bioinformàtica, a més, és important destacar que el lloc on els alumnes van realitzar les pràctiques va jugar un paper determinant perquè poguessin desenvolupar el tema d’estudi del TFG.

Els estudiants guardonats amb el primer premi van ser Laura Aviñó, amb qualificació de Matrícula d’Honor, per Imputing eQTL from tissue specific and across tissues data dirigit Daniel Zerbino i realitzat a l’European Molecular Biology Laboratory – European Bioinformatics Institute; i José Miguel Ramírez per Best practices for direct RNA sequencing analysis dirigit per Eva Novoa i realitzat al Centre de Regulació Genòmica.

Els estudiants guardonats amb el segon premi van ser Ignasi Andreu per Integer Linear Programming Models for Multiple Sequence Alignment dirigit per Gabriel Valiente i realitzat a la Universitat Politècnica de Catalunya; i Guillem Hernández per Emotional analysis prediction using qualitatively representations of multiple psycho-physiological time-series signals dirigit per Beatriz López i realitzat al Control Engineering and Intelligent Systems de la Universitat de Girona.

I els estudiants guardonats amb el tercer premi van ser Jordi Busoms per Binding Site Signatures: A method to identify the most relevant features of protein binding sites dirigit per Xavier Jalencas i Jordi Mestres, i realitzat a l’Institut Hospital del Mar d’Investigacions Mèdiques; i Rubén Molina per Structural Modeling of the effect of Aβ-Amyloid on Insulin Receptor and IGF-R dirigit per Baldomero Oliva i realitzat a la Unitat de Recerca en Informàtica Biomèdica de la Universitat Pompeu Fabra.

We also recommend you