ESCI-UPF

Mar Ràfols guardonada amb la beca Covides

  • 14/03/2019
  • 1 min reading time
D’esquerra a dreta: Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF; la guardonada, Mar Ràfols; Ricard Gil, director general de Covides i Christophe Marquet, director comercial.

L’alumna de 1r de GNMI Mar Ràfols Martínez, de Vilanova i la Geltrú, ha estat guardonada amb la beca Covides que té una dotació de 1.800 EUR. Creada fa cinc anys, aquesta beca té com a objectiu recolzar al millor estudiant de nou accés procedent de les comarques de l’Alt Penedès, Baix Penedès i el Garraf. L’acte de lliurament de la beca ha comptat amb la presència de Ricard Gil i Christophe Marquet, director general i director comercial de Covides, i Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF.

Cal recordar que Covides és la primera cooperativa vinícola de Catalunya pel volum de la collita. La producció de raïm, de mitjana, s’acosta als 24 milions de kg cada any i els seus 650 socis conreen quasi 2.000 hectàrees. L’exportació centra dues terceres parts de la producció, raó per la qual la relació de Covides amb ESCI-UPF ha estat intensa en els darrers anys: a través del Career Service, de diversos alumni que han treballat per desenvolupar i consolidar nous mercats i també gràcies a la participació dels responsables de Covides en alguns dels programes de formació continua d’ESCI-UPF.

We also recommend you