ESCI-UPF

ESCI-UPF signa un acord de col·laboració amb FGC

  • 06/03/2019
  • 1 min reading time
Ricard Font, director de FGC, i Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF, en el moment de la signatura / Foto: FGC

ESCI-UPF ha signat un conveni de col·laboració amb Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) per desenvolupar actuacions en matèria d’RSC que realitza FGC. Les actuacions que ara s’han d’articular les dirigirà la Càtedra MANGO de Responsabilitat Social Corporativa ESCI-UPF.

Entre les accions que es preveuen desenvolupar destaquen la de donar suport en la creació i gestió del Consell Social de FGC i col·laborar en el càlcul del Valor Social Integrat de FGC i en la revisió del Pla de Responsabilitat Social de FGC 2016-2020.

Xavier Carbonell, director de la Càtedra MANGO de Responsabilitat Social Corporativa ESCI-UPF, assenyala que el repte ara és articular una proposta coherent amb la història, trajectòria i filosofia de FGC per a la creació del Consell Social d’aquesta companyia.

Carbonell considera que el Consell Social és una eina útil per a les empreses i que ha de servir perquè en aquest òrgan “es pugui reflexionar i parlar sobre temes estratègics que poden afectar el desenvolupament de les empreses”. És evident, recorda el director de la Càtedra MANGO, que “és el Consell d’Administració el que, desprès d’escoltar i valorar,  adopti les mesures o propostes que del Consell Social puguin sortir”.

Addicionalment, el conveni marc de col·laboració signat per Ricard Font, president de FGC, i Nacho Dualde, gerent d’ESCI-UPF, també contempla altres aspectes que ambdues institucions es comprometen a desenvolupar. Per exemple, la possibilitat de realitzar pràctiques d’empresa a FGC per part dels alumnes d’ESCI-UPF, la realització de projectes de fi de Grau o de Màster, així com la participació conjunta en projectes de recerca.

We also recommend you