ESCI-UPF

Saló de l'Ensenyament 2024

Nou grau, nova campanya… I nou rècord!

  • 22/03/2024
  • 1 min reading time

Una setmana després del Saló de l’Ensenyament, us expliquem quines han estat les dades més rellevants d’aquesta edició, en què l’oferta d’ESCI-UPF ha tornat a batre tots els rècords de peticions d’informació.

El Saló de l’Ensenyament 2024 ha tornat a igualar les xifres de rècord de l’any passat, on més de 100.000 visitants s’han acostat a Fira de Barcelona per assessorar-se sobre l’oferta formativa de graus, formació professional i batxillerat durant els cinc dies d’activitat a Montjuïc.

Hi han participat més de 200 expositors i, segons dades de l’organització, aquest any la formació professional ha encapçalat la majoria de consultes, un 40% del total, i els estudis més demandats han estat els relacionats amb les àrees de la salut, la tecnologia i l’empresa.

L’èxit d’aquesta edició també s’ha fet notar a l’estand d’ESCI-UPF, on més de 1.400 alumnes s’han interessat pel Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals, ja sigui en la seva versió tradicional com pel nou grau impartit 100% en anglès. Tot i que era difícil superar els números de l’úlitma edició, on per primer cop es van superar els 1.000 leads, un any més s’ha demostrat que els estudis de ciències socials amb un enfocament internacional continuen despertant molt d’interès.

Els bons resultats obtinguts al Saló de l’Ensenyament no s’expliquen sense la dedicació que hi van posar els 35 estudiants que van fer d’ambaixadors i que van sacrificar hores d’estudi per venir a compartir la seva experiència al grau. I corroboren que la nova campanya Shaping Futures, que Life In The Woods, Aleix Font i Monotropa van encarregar-se de plasmar a l’estand, les samarretes i els catàlegs, ha arrencat amb força.

Moltes gràcies a tots aquells que d’una manera o altra heu contribuït a què superem, amb nota, una nova edició del Saló de l’Ensenyament. Ara toca treballar de valent per mantenir aquests resultats i agafar forces per tornar l’any que ve amb les mateixes ganes de sempre!

We also recommend you