ESCI-UPF

Un Saló de l’Ensenyament de rècord

  • 24/03/2023
  • 1 min reading time

Gairebé una setmana després del tancament del Saló de l’Ensenyament 2023, compartim les dades més destacades d’aquesta edició en què ESCI-UPF ha superat els 1.000 leads.

Després de cinc dies d’activitat frenètica a Fira de Barcelona, podem dir que el Saló de l’Ensenyament 2023 ha sigut tot un èxit, també per a ESCI-UPF. I és que, per primera vegada, entre les demandes d’informació del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals i del Grau en Bioinformàtica, s’han aconseguit superar els 1.300 leads.

Aquests resultats, sens dubte no haurien estat possibles sense l’esforç, les ganes i la dedicació que els 50 estudiants voluntaris d’aquesta edició han posat en explicar el GNMI i el BDBI. D’altra banda, també volem agrair a l’agència Life in the Woods (LITW) i al dissenyador Pol Solsona per la creació de l’estand d’enguany, i a tots aquells que vau passar per informar-vos dels nostres graus. A tots vosaltres, mil gràcies!

De manera més general, les dades del Saló de l’Ensenyament 2023 també han sigut de rècord. Hi han participat més de 300 expositors i ha acollit més de 100.000 visitants entre estudiants, famílies i professionals de l’educació.

En aquesta edició, i segons dades del propi Saló de l’Ensenyament, els estudiants han mostrat un especial interès en les carreres relacionades amb els àmbits de la salut i de l’economia i l’empresa.

Així mateix, els organitzadors també han constatat una demanda creixent dels estudis de formació professional, que han tingut una gran acollida per part dels visitants, i han destacat la importància de la formació professional com a via per accedir al mercat laboral.

En resum, el Saló de l’Ensenyament 2023 ha estat una oportunitat única per donar a conèixer l’oferta formativa de graus d’ESCI-UPF i per estar al dia de les últimes novetats i tendències en l’àmbit educatiu i laboral.

Gràcies de nou a tots aquells que heu fet possible aquesta edició i ja comencem a comptar els dies que falten per a l’edició del 2024, que serà del 13 al 17 de març. Guardeu-vos les dates i… Ens veiem l’any que ve!

We also recommend you