Aquest proper dimecres dia 26 d’octubre arrenca la nova temporada d’ESCIUPFilms. I ho fa exactament allí on ho va deixar: amb el visonat i debat sobre la pel·lícula St. Bernards’s Sydincate, una sàtira de com fer negocis a la Xina.
Amb l’arrencada de les activitats acadèmiques del nou curs 2022-2023 a ESCI-UPF, comencen també les activitats formatives no reglades, i ESCIUPFilms segueix estant en cartellera (i amb les inscripcions obertes!).
Un any més, ESCIUPFilms busca convertir-se en un espai de debat i reflexió sobre temes contemporanis a través de la particular finestra al món que ens proporciona el cinema. Enguany, com ja va succeir el curs passat, el cicle està organitzat per Daniel Agudo, gran coneixedor del setè art, docent i conferenciant. Entre bastidors, també com l’any passat, en Joan Pere Plaza, coordinador d’EUKIT, s’assegurarà que els vincles entre un i altre projecte segueixin més vius que mai.
El format de l’activitat segueix sent el mateix que en edicions anteriors: els participants miraran les pel·lícules de manera prèvia per, posteriorment, discutir-les durant la sessió amb els organitzadors de l’activitat i amb una persona convidada, experta en el tema tractat.
La programació d’ESCIUPFilms 2022-2023 serà diversa i abordarà temes d’interès per a tota la Comunitat ESCI-UPF. Per a les primeres sessions, St Bernard’s Syndicate (26 d’octubre) aborda la sempre complexa tasca d’aribar al mercat xinès, amb una anàlisi aguda i satírica que segur que fa les delícies de tots els estudiants de l’assignatura de Cultura i Negocis a Àsia.
Més endavant, durant el segon i tercer trimestre, l’edició 3.0 d’ESCIUPFilms tractarà altres temes, com el tràfic d’ésser humans, la responsabilitat social i mediambiental de les grans companyies o la sempre problemàtica gestió de dades de caràcter personal en els negocis electrònics.
Per últim, de la mateixa manera que en la darrera edició, la participació activa en les sessions d’ESCIUFilms pot significar, per a aquells estudiants que així ho desitgin, el reconeixement d’un crèdit RAC.
This week, the students of the New Trends in Global Trade Governance course, offered in the GNMI within the EUKIT framework, attended the talk of Germán Medina, Gas Advocacy Manager at Nedgia.
Asier Lechuga és alumne de 2n del GNMI i, durant el curs passat, va participar a ESCIUPFilms, el cinefòrum destinat als estudiants del grup UPF que busca convertir-se en l’espai de reflexió i anàlisi del món que ens envolta.
Els dies 4, 5 i 6 de juliol, un grup d’estudiants del GNMI va participar al viatge d’estudis a Brussel·les, en el marc del mòdul Jean Monnet - EUKIT, amb l’objectiu de conèixer de primera mà algunes de les institucions de la UE i descobrir el teixit organitzatiu del Quartier européen, al cor del sistema polític de la UE.
Leave a message