ESCI-UPF

El Boston College a ESCI-UPF

Boston College IBP
Els estudiants del Boston College que han participat a l'IBP d'ESCI-UPF amb Jordi Puig, cap de relacions internacionals. / Foto: ESCI-UPF

Jordi Puig, cap de relacions internacionals d’ESCI-UPF, explica com ha estat la primera edició del programa IBP en què hi han participat estudiants de la institució nord-americana Boston College.

Durant els mesos d’abril i maig, el programa IBP (International Business Program) d’ESCI-UPF, a través d’Education Abroad UPF, ha organitzat i acollit una edició específica per a un conjunt de 17 estudiants del Boston College (BC) que cursen diferents majors i minors de l’àmbit dels negocis i del màrqueting.

El BC va començar com un college en liberal arts amb programes a nivell de grau el 1863. Aviat va ampliar la seva missió formadora afegint programes de postgrau i escoles professionals esdevenint una universitat amb excel·lència acadèmica i amb una activitat en recerca reconeguda internacionalment. Després de més de 150 anys, el Boston College continua compromès a guiar els seus estudiants en un viatge integral de descobriment, que integra la seva formació intel·lectual, personal, ètica i religiosa tot acollint un cos d’estudiants divers de moltes tradicions religioses.

El programa IBP d’ESCI-UPF s’adreça a estudiants internacionals de grau amb una especialitat o un minor en negocis que vulguin adquirir una perspectiva internacional i una millor comprensió de les pràctiques de gestió necessàries per competir en l’economia global. A més, el programa està dissenyat per oferir als estudiants una visió del negoci internacional des d’una perspectiva multicultural i millorar les seves competències professionals.

En aquesta edició 2022 del programa d’IBP per al Boston College, s’han ofert 3 assignatures (International Finance, impartida pel prof. Dr. Josep Torres, International Marketing, impartida pel prof. Dr. Tomislav Rimac i International Operations Management, impartida pel prof. Dr. Manel Guerris), d’entre les quals els estudiants n’han cursat dues en format compacte durant 7 setmanes. Els crèdits obtinguts es transferiran als respectius programes de bachelor que estan cursant a BC.

L’experiència acadèmica i personal dels participants ha estat molt satisfactòria i ha estat un veritable plaer acollir-los a ESCI-UPF.

We also recommend you