ESCI-UPF

Reviure l’acte de graduació del GNMI 2020-2021

  • 15/10/2021
  • 1 min reading time

El passat 20 de setembre, a L’Auditori de Barcelona, es va viure una tarda plena d’emocions: finalment i després de molts mesos d’incertesa, la 8a i la 9a promoció del GNMI van poder celebrar l’acte acadèmic de graduació.

La pandèmia va obligar a posposar l’acte per als estudiants que van acabar el grau el curs 2019-2020 i a endarrerir-lo en el cas dels alumnes que van acabar el juliol passat. El protocol sanitari, que es va complir al peu de la lletra, no va ser un impediment per a què les cares de felicitat dels estudiants (ara ja alumni) s’intuïssin rere les mascaretes i per què, com cada any, l’emoció fos la principal protagonista de l’acte.

Tots aquells que hi vau participar, segurament en guardeu un molt bon record a la memòria, però mai està de més poder revisitar els moments més especials de l’acte totes les vegades que ho vulgueu. Així doncs, ja podeu buscar-vos a l’àlbum de fotos de la graduació i compartir-lo amb els vostres amics i familiars.

A més, també teniu l’oportunitat de reviure l’entrega de diplomes de la promoció 2020 i de la promoció 2021 (i trobar el moment en què us va tocar pujar a l’escenari) o, si ho preferiu, tornar a veure tot l’acte sencer.

We also recommend you