ESCI-UPF

Dues alumnes del GNMI, a l’EUTOPIA Challenge Hackathon

EUTOPIA
Foto: EUTOPIA European University

Les alumnes de 3r del GNMI, Laia Hoyos i Sara Polo, formen part del grup que la Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha seleccionat per enviar a l’EUTOPIA Challenge Hackathon que s’ha de celebrar el proper mes d’octubre a la ciutat sueca de Göteborg.

EUTOPIA és un projecte que neix de l’aliança de sis universitats (Vrije Universiteit Brussel, CY Cergy Paris Université, University of Gothenburg, University of Ljubljana, Universitat Pompeu Fabra i University of Warwick) i que té com a objectiu crear un nou model d’educació superior a Europa, més interconnectat, respectuós i inclusiu.

Durant el tercer semestre, les estudiants del GNMI van participar a l’assignatura Glocal Challenges, on van treballar amb un repte que se’ls va plantejar a l’inici del curs. En el seu cas, van escollir el challenge LivBa, a Liveable Barcelona. De manera pràctica i durant diferents sessions, el grup de Laia Hoyos i Sara Polo, EUTOPIC Campus, va tenir l’oportunitat de treballar en un projecte enfocat a trobar una solució a escala local per a una problemàtica global com és l’emancipació juvenil i l’inassequibilitat de l’habitatge a Barcelona i a Europa.

La UPF ha seleccionat el seu projecte per a què representi la universitat a l’EUTOPIA Challenge Hackathon, on coincidiran amb la resta de grups guanyadors de les altres universitats del projecte EUTOPIA i amb els quals treballaran en un nou challenge.

We also recommend you