ESCI-UPF

Programa de pràctiques GNMI 2021

Talent de l’aula a l’empresa

  • 26/03/2021
  • 1 min reading time
Pràctiques GNMI 2021
Foto: Arxiu ESCI-UPF

El programa de pràctiques d’ESCI-UPF ofereix beneficis a empreses i estudiants. La relació universitat-empresa segueix sent un dels pilars del Grau en Negocis i Màrqueting Internacionals.

Amb l’inici de l’any, segon trimestre lectiu, els estudiants de 3r curs del GNMI comencen la cerca activa d’empresa on fer les seves pràctiques. Les pràctiques obligatòries són d’abril a juny a jornada completa i es tracta de la seva primera experiència laboral com a professionals de negocis i màrqueting internacionals.

El programa de pràctiques d’ESCI-UPF prepara aquests estudiants per a la sortida al món laboral i ofereix a les empreses el seu talent, ja sigui per una necessitat puntual o fins i tot per una necessitat permanent.

Incorporar-se a una empresa abans de finalitzar els estudis universitaris ofereix als alumnes d’ESCI-UPF dos aspectes molt importants que acaben de definir el seu perfil professional, viure un procés de selecció, que significa saber què vull i on encaixo, i viure la realitat del dia a dia en una empresa, més enllà d’aplicar els coneixements adquirits a la universitat, també aprendre les dinàmiques laborals.

Els beneficis per a les empreses són molts. Incorporar estudiants en pràctiques significa apostar per un perfil multidisciplinar, proactiu, multicultural i amb una alta capacitat d’adaptació als canvis. Els i les alumnes del GNMI tenen una formació que els fa idonis en àrees com operacions i logística, importació i exportació, màrqueting i comunicació, vendes, expansió o finances i en sectors diversos com pot ser gran consum, industrial, tecnologia i software, etc.

Any rere any, més de cent empreses seleccionen estudiants d’ESCI-UPF en pràctiques. L’orientació del grau en Negocis i Màrqueting Internacionals amb l’estudi d’idiomes i la preparació en valors com el treball en equip està adaptada a les necessitats de l’empresa i fa que la taxa d’ocupació un cop acabats els estudis sigui superior a la d’altres titulacions. En un any de pandèmia com el 2020, un 89% dels alumnes que es van graduar al juliol van trobar feina als sis mesos o abans.

La voluntat d’ESCI-UPF, com ha estat en els més de 25 anys d’història, segueix sent establir ponts entre universitat i empreses.

We also recommend you