ESCI-UPF

ESCIUPFNews: programació d’estiu

  • 31/07/2020
  • 1 min reading time
ESCIUPFNews estiu
Foto: Pexels (Nubia Navarro)

Com cada mes d’agost, ESCI-UPF tanca les portes per carregar piles durant l’estiu i encarar el setembre amb energies renovades. Tot i que les vacances són per desconnectar, des d’ESCIUPFNews volem que el nou curs no ens agafi desprevinguts com una tempesta d’estiu. Per això, al llarg del proper mes, recuperarem alguns dels articles que hem publicat durant l’any a les xarxes socials de la universitat.

La idea és refrescar alguns dels temes que hem tractat a ESCIUPFNews (tranquils que la COVID-19, si apareix, serà només com a tema secundari) perquè tot el que hem après no quedi enterrat sota la sorra de la platja. Amb l’etiqueta #Imprescindibles hem agrupat aquells articles que considerem més destacats i que toquen àrees ben diferents: des del món de l’empresa i els negocis, a la bioinformàtica, el màrqueting o la sostenibilitat i el canvi climàtic.

A Twitter, Instagram i LinkedIn podreu tornar a llegir articles sobre personatges que han estat rellevants per a les disciplines que s’estudien a ESCI-UPF, reportatges de caire històric, continguts de la Càtedra UNESCO, articles que han escrit els nostres alumni i entrevistes. Però també trobareu nous reportatges i efemèrides.

D’altra banda, la Càtedra UNESCO de Cicle de Vida i Canvi Climàtic ESCI-UPF posarà la banda sonora d’aquest estiu. Tots els dies, de dilluns a divendres, el Twitter de la Càtedra compartirà una cançó que parla sobre canvi climàtic: una manera diferent de prendre consciència sobre un tema que ens afecta a tots. Hi haurà música per a tots els gustos, des de pop, rock, indie o hip-hop i podreu trobar tots els tuits amb les etiquetes #bandasonoraxclima i #climatechangeOST.

I per fer més lleuger el cap de setmana, al Twitter d’ESCI-UPF els dissabtes trobareu recomanacions per fer el turista a Barcelona, descobrir llocs on anar a prendre alguna cosa i, els diumenges, propostes de menús senzills, saludables i ràpids de fer.

Tot i que no ha sigut un curs fàcil per a ningú, des d’ESCIUPFNews estem contents de poder dir que els nostres articles han aconseguit arribar a més gent, obtenir més visualitzacions i augmentar el nombre de lectors (també entre el públic més jove!). El confinament i l’adaptació al teletreball no han sigut un impediment per continuar creixent, al contrari: han suposat un repte per intentar oferir-vos els millors continguts possibles. Així doncs, només ens queda donar-vos les gràcies i desitjar-vos unes bones vacances. Ah, i estigueu atents a les xarxes!

We also recommend you