ESCI-UPF

Alumnes 25 anys

Júlia Pou: “Volia una carrera que em donés seguretat i motivació per treballar a l’estranger”

3r curs GNMI

  • 01/06/2020
  • 1 min reading time
Júlia Pou ESCI-UPF
Foto: Júlia Pou

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Des d’un bon principi sabia que un cop acabats els meus estudis volia marxar del país, així doncs buscava una carrera que em donés la seguretat i la motivació necessària per treballar en un àmbit internacional. Mirava altres graus, però els faltava alguna cosa que els diferenciés.

Vaig descobrir el grau en Negocis i Màrqueting Internacionals d’ESCI-UPF i, a part de ser una carrera amb projecció de futur, m’oferien uns coneixements que em permetrien defensar-me en qualsevol departament empresarial, un pla d’estudis molt complet i coherent, des d’idiomes fins a una gran varietat d’optatives, un programa de pràctiques i oportunitats internes.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

D’aquí a cinc anys em veig a l’estranger, exercint com a export manager junior amb l’esperança de trobar un bon mentor per adquirir experiència, valors i aprendre dels errors, per així poder desenvolupar un projecte pel meu compte. Per altra banda, no descarto compaginar la feina amb l’inici d’una altra carrera de l’àmbit científic.

De totes maneres, no em preocupa gaire, ja que ganes de fer i moure’m no me’n falten!

We also recommend you