LCA4Climate

Tips Sostenibles

Més cursos gratuïts sobre desenvolupament sostenible

  • 20/05/2020
  • 1 min reading time
Més cursos gratuïts sobre desenvolupament sostenible
Foto: Pexels

Fent cursos gratuïts de sostenibilitat en línia podràs aprendre més sobre la protecció del medi ambient, els reptes globals de salut o el desenvolupament sostenible. I el que és millor, no et costaran res! Bé, només has d'invertir-hi una mica de temps i moltes ganes de salvar el món. Som-hi!

Fa uns mesos, als Tips Sostenibles et proposàvem tres cursos gratuïts en línia per aconseguir un desenvolupament sostenible, fonamental per al desenvolupament socioeconòmic, uns ecosistemes saludables i la supervivència humana. Ara, després de més de dos mesos confinats a casa pel coronavirus, sumem tres cursos més al llistat, de nou transversals als 17 Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 de les Nacions Unides, per omplir les hores i les inquietuds.

I és, segons la UNESCO, l’educació és un factor essencial de la resposta global per fer front al canvi climàtic, ja que ajuda als joves a entendre i abordar les conseqüències de l’escalfament del planeta, els encoratja a modificar les seves actituds i conductes, i els ajuda a adaptar-se a les noves tendències vinculades al canvi climàtic. Els avantatges de formar-te en sostenibilitat són, per tant, evidents. Però, si encara no t’has convençut, segur que aquests cursos et dissipen els dubtes:

Global Health Governance: Addressing Globalization and Health Inequities via St George’s, University of London

Comencem per una proposta de plena actualitat. Aquest curs en línia gratuït i en anglès, t’ajudarà a aconseguir una comprensió més profunda dels reptes globals de salut del segle XXI. Durant tres setmanes i amb una dedicació de 3 hores setmanals, descobriràs l’impacte de la globalització en la salut mundial. També examinaràs el paper que té la governança global, nacional i local per afrontar les desigualtats sanitàries actuals al món.

Unleash Your Potential: Sustainable Futures via University of Bristol

En aquest curs en línia gratuït i en anglès, coneixeràs els ODS i els diferents papers que poden desenvolupar les persones en la creació d’un futur sostenible. Amb una dedicació de 3 hores per setmana durant quatre setmanes, rebràs una introducció als reptes de sostenibilitat a què s’enfronta el món modern i obtindràs les habilitats per jugar un paper en la resolució. A més, aprendràs a fer una contribució positiva en la societat a escala local i global i a crear un futur feliç i satisfactori per a totes les persones.

Tipping Points: Climate Change and Society via University of Exeter

Segons expliquen els seus organitzadors, un ‘tipping point’ o punt crític es produeix quan hi ha un canvi en l’estat d’un sistema cap a un nou equilibri. Ara ens enfrontem als ‘tipping points’ del nostre sistema climàtic que poden accelerar els efectes perillosos del canvi climàtic. Els sistemes naturals canviaran, igual que els sistemes humans. Per això, aquest curs en línia gratuït i en anglès, de dues setmanes de durada i amb una dedicació de 3 hores setmanals, aprofundeix en el concepte de ‘tipping point’ des d’una perspectiva interdisciplinària, descobrint el seu paper en el canvi climàtic i el futur.

Ara, la pilota és a la teva teulada! T’apuntes als cursos?

We also recommend you