ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Laia Hoyos: “ESCI-UPF m’oferia allò que em generava inquietud”

2n curs GNMI

  • 11/05/2020
  • 1 min reading time
ESCI-UPF Laia Hoyos
Foto: Laia Hoyos a la seu de les Nacions Unides de Ginebra

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Vaig triar estudiar a ESCI-UPF perquè m’oferia tot allò que em generava inquietud: estudiar des d’una perspectiva global i la visió de multiculturalitat que oferia, i el fet que pogués estudiar una altra llengua de manera obligatòria. D’altra banda em van motivar les sortides laborals en les que em podia encaminar, com per exemple en organitzacions i institucions internacionals.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

D’aquí a 5 anys contemplo dos escenaris diferents. D’una banda acabant un màster bé en gestió de la sostenibilitat i medi ambient, o bé en relacions internacionals o en perspectiva de gènere; i alhora treballant. D’un altre costat, d’aquí a 5 anys em veig fent una llarga estada de voluntariat a l’Amèrica del Sud o a l’Àfrica.

We also recommend you