ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Zulema Pérez: “Tot es resumeix a posar-se objectius per arribar on es vol”

4t curs GNMI

  • 28/04/2020
  • 1 min reading time
Zulema Pérez ESCI-UPF
Foto: Zulema Pérez

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Vaig triar ESCI-UPF perquè sempre m’ha interessat molt el món dels negocis i sobretot la gestió de les empreses des dels diferents punts de vista. És a dir, entendre tots aquells departaments que fan possible la creació i gestió d’un projecte. A més, ESCI-UPF m’oferia l’oportunitat de fer-ho d’una manera internacional i crec que això va ser el detonant per tenir clar que volia que aquest fos el meu lloc.

Finalment, i lligat amb la visió internacional, em va cridar molt l’atenció la importància que dóna ESCI-UPF als idiomes: l’anglès, com a requisit bàsic i indispensable, i el suport en l’estudi d’una 4a llengua que en el meu cas ha sigut l’alemany. Sens dubte vaig trobar el programa de formació perfecte.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

Després del meu pas per la universitat i d’haver tocat infinites matèries i haver-me format en diferents àmbits, puc dir que d’aquí 5 anys puc estar treballant en el departament que vulgui, ja que em sento amb les ganes i la capacitat per fer-ho. Però sent sincera, m’agradaria veure’m com a cap de departament o liderant algun projecte, després d’haver pogut gaudir d’una experiència professional a l’estranger. Tot es resumeix a posar-te objectius i així segur que arribaràs allà on tu vulguis arribar.

We also recommend you