ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Blanca Sala: “Em veig treballant a fora, en un àmbit internacional”

3r curs GNMI

  • 21/04/2020
  • 1 min reading time
Blanca Sala ESCI-UPF
Foto: Blanca Sala

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Vaig decidir escollir ESCI-UPF perquè em va semblar una carrera molt general, en el sentit del gran ventall de possibilitats que tens al sortir. Vaig tenir clara la meva decisió quan vaig anar a la xerrada informativa i vaig veure de què tracta el grau realment. Em van donar la possibilitat de triar un idioma estranger a més de realitzar classes en anglès, el que va suposar un plus per a mi.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

La Blanca que veig d’aquí a 5 anys és una persona molt més segura de si mateixa i crec que les pràctiques que realitzem a tercer em seran de gran ajuda a nivell personal. Em veig treballant fora d’Espanya en un àmbit internacional on tant els negocis com el màrqueting seran presents en el meu dia a dia, ja que el grau és molt ampli i et permet treballar en el que t’apassiona.

We also recommend you