ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Sara Espinosa: “Em van cridar l’atenció les sortides de Bioinformàtica”

2n curs BDBI

  • 14/04/2020
  • 1 min reading time
Sara Espinosa ESCI-UPF
Foto: Sara Espinosa

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Quan havia d’escollir carrera, no estava molt segura de què volia fer. Tenia clar que volia estudiar alguna cosa que em permetés seguir aprenent un cop hagués acabat el grau. Vaig trobar la carrera de Bioinformàtica amb la que em vaig sentir prou identificada amb el perfil que es demanava i em va cridar molt l’atenció les sortides que té. ESCI-UPF és l’única institució que acull aquesta carrera i em vaig decantar.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

Encara no tinc gaire clar què faré un cop acabada la carrera, però sé que seguiré estudiant. M’estic mirant màsters com el de Marketing Farmacèutic, divulgació científica o algun que estigui relacionat amb el business internacional. M’agradaria enfocar tot el que estic aprenent a la carrera cap a una visió més d’empresa, que em permeti tenir relació amb la gent. Sigui com sigui, espero encaminar la meva vida i trobar allò que em faci feliç.

We also recommend you