ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Oriol Vilalta: “Voldria marxar a l’Àfrica a l’acabar la carrera”

3r curs GNMI

  • 07/04/2020
  • 1 min reading time
Oriol Vilalta ESCI-UPF
Foto: Oriol Vilalta

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Vaig escollir ESCI-UPF perquè m’ofereix el que busco en una una bona universitat: una àmplia projecció internacional, un bon programa de pràctiques i optatives molt diverses.

Valoro molt que tots i cadascun dels professors considerin essencial viure una experiència tant acadèmica com personal a l’estranger.

A més, el Servei de Carreres ofereix un seguiment molt complet per ajudar-te a tenir un primer contacte satisfactori amb el món laboral.

I en últim lloc, he volgut aprofitar l’oportunitat de poder estudiar branques molt diverses del business: des de Negocis i Cultura a l’Àfrica fins a Investigació de Mercats (ambdues optatives).

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

En 5 anys espero haver trobat la feina de la meva vida en un país estranger. Tinc en ment marxar a l’Àfrica a l’acabar la carrera i viure una experiència personal que pugui compaginar amb la meva vida professional. Confio poder formar part d’una empresa que creï valor social i alhora sigui capaç de generar beneficis.

We also recommend you