ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Marta Garro: “La carrera requereix molt d’esforç, però ens emportem grans recompenses!”

4t curs GNMI

  • 31/03/2020
  • 1 min reading time
GNMI Marta Garro ESCI-UPF
Foto: Marta Garro

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Durant el Batxillerat, vaig dubtar molt sobre quin tipus de carrera era la més escaient per a mi. Sempre m’havien agradat molt les ciències, però la seva aplicabilitat en el món laboral no m’acabava de convèncer. Fins que, un dia, la meva mare em va parlar d’aquest grau de negocis a ESCI-UPF. Vam anar les dues juntes a una sessió informativa i vaig sortir amb la decisió presa. ESCI-UPF cobria totes les meves necessitats: em donava l’oportunitat d’estudiar un grau de negocis més enfocat al màrqueting i a la investigació de mercats, em permetia estudiar a l’estranger i, a més, hauria de fer pràctiques obligatòries.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

Durant aquest últim curs, he sentit una gran pressió a sobre, ja que a partir d’ara tenim un ventall de possibilitats infinites. Però tinc les idees bastant clares sobre on vull estar d’aquí 5 anys. Sé que vull crear un impacte en la societat, ajudant a clients a partir dels coneixements apresos a ESCI-UPF i dels coneixements que em queden per aprendre. A més, espero poder seguir mantenint una bona relació amb els meus professors i amb la institució i, fins i tot, ajudar a motivar a futurs alumnes d’ESCI-UPF. La carrera requereix molt d’esforç, però ens emportem grans recompenses!

We also recommend you