ESCI-UPF

Alumnes 25 aniversari

Mariona González: “Em vaig fixar en les destinacions d’intercanvi”

2n curs GNMI

  • 24/03/2020
  • 1 min reading time
Mariona González ESCI-UPF
Foto: Mariona González

Alumnes d'ESCI-UPF expliquen quins són els motius que els van portar a estudiar els graus que s'ofereixen a la universitat i comparteixen els somnis i il·lusions del seu futur professional.

Per què vas triar estudiar a ESCI-UPF?

Vaig descobrir ESCI-UPF al Saló de l’ensenyament i des que vaig parlar amb els alumnes i professors que estaven a l’stand, vaig quedar sorpresa i amb ganes de voler estudiar aquest grau. Feia molts anys que deia que la carrera que jo estudiés hauria de tenir la paraula “internacional”. Les assignatures que estaven escrites al catàleg em van cridar molt l’atenció, però la primera cosa en què em vaig fixar van ser totes les destinacions que es mostraven en el programa Erasmus. A més, el fet s’hagi d’aprendre una llengua nova, a banda de l’anglès, t’obre molt les portes. Vaig pensar que era una carrera amb moltes sortides i molt polifacètica.

Què et veus fent d’aquí a 5 anys?

D’aquí a cinc anys en tindré 24, així que em veig amb la carrera acabada. M’agradaria estar en una empresa multinacional ubicada a l’estranger. Qualsevol país em sembla una bona opció, tot i que el món asiàtic em crida molt l’atenció i no descarto anar durant una temporada a treballar allà. Em veig en el departament d’International Sales, Marketing, Export o algun semblant. Seria ideal poder viatjar per negocis i tenir l’oportunitat de conèixer noves cultures i maneres de fer. Mai és massa tard per aprendre, així que tampoc descarto la idea de cursar un màster a distància.

We also recommend you