ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

The Gentlemen, IZAL i Palo Market Fest

  • 28/02/2020
  • 2 mins reading time
Gentlemen, Izal i Palo Alto
Palo Market Fest. / Foto: Good2b

L’agenda arriba tan plena d’activitats que se us farà difícil escollir: tres bones estrenes al cinema, concerts per a tots els gustos (on destaca el d’IZAL al Palau) i propostes que van des del market de disseny al Palo Alto fins tallers i conferències sobre tecnologia i electrònica.

Aquest cap de setmana direm adéu al 29 de febrer (que no tornarem a veure fins d’aquí a quatre anys) i donarem la benvinguda al mes de març. Com que encara hi ha marge per començar-se a preocupar pels exàmens i el temps primaveral ja fa dies que s’ha avançat, no teniu excusa per fer alguna de les activitats que trobareu per Barcelona. Les que més destaquem són:

Pel·lícules. Aquest cap de setmana, al cinema hi trobareu propostes força interessants i unes quantes cares conegudes. La primera és The Gentlemen: los señores de la mafia, una història de gàngsters i droga. Guy Ritchie dirigeix aquesta pel·lícula de ritme trepidant que enfronta un bon grapat de mafiosos pel control d’un imperi fundat sobre la venda il·legal de marihuana. Entre el repartiment, Hugh Grant, Matthew McConaughey i Colin Farrell, entre d’altres.

També s’estrena Cuestión de justicia, un drama judicial amb accent afroamericà. A finals dels 80’ un jove graduat en Dret a Harvard decideix traslladar-se a Alabama per lluitar contra les injustícies que viu la comunitat afroamericana i defensar persones condemnades sense proves sòlides o sense recursos per pagar-se una bona defensa. Basada en fets reals, la pel·lícula compta amb les interpretacions de Jamie Foxx i Michael B. Jordan.

Per acabar, El hombre invisible us farà tremolar des de la butaca del cinema. Elisabeth Moss, que segurament us sonarà d’El cuento de la criada, protagonitza aquesta pel·lícula de terror que us deixarà glaçats. La pel·lícula explica com Cecilia, una noia que havia estat maltractada pel seu ex, aconsegueix fugir d’ell, però llavors rep la notícia de la seva mort. El que podria semblar l’inici d’una nova vida es converteix en un malson: tot i que als seus amics els costa de creure, Cecilia té la certesa que el seu ex encara és viu i l’espia sense que ningú se n’adoni.

Concerts. Igual que la cartellera, aquest cap de setmana també arriba ple de concerts. Divendres a les 21h, el Festival del Mil·lenni porta Maria Rodés a la Sala Apolo. La cantant catalana, que combina la música tradicional i l’experimentació sonora, portarà un repertori on les bruixes seran les protagonistes. Dins el mateix festival, dissabte 29, IZAL actuarà al Palau Sant Jordi. Després de recórrer més de 70 ciutats, el grup indie rock de Madrid posarà fi a la gira “Autoterapia” amb una posada en escena espectacular.

Diumenge torna el Brunch -In the City. La primera edició de la temporada se celebrarà al Poble Espanyol i la música electrònica es repartirà en dues sales, on sis artistes (locals i internacionals) us faran saltar i ballar fins que no pugueu més.

Activitats. Si us comencem parlant del Mobile World Congress, potser tindreu la sensació de viure en el dia de la marmota, però no us espanteu. El Mobile Week Barcelona és un dels pocs actes que s’han escapat de la cancel·lació del Mobile i, per tant, fins al 1 de març teniu temps d’assistir a alguna de les conferències, tallers i activitats guiades per experts del sector tecnològic. Les activitats se celebren en diferents punts de la ciutat i són gratuïtes (només cal registrar-se).

Aquest cap de setmana estrenem mes, i això vol dir que hi ha una nova edició del Palo Market Fest. A banda de les peces de disseny, roba i food trucks que hi podeu trobar normalment, per escalfar motors de cara al 8 de març, les dones seran les grans protagonistes. L’accent femení el trobareu en les actuacions, però també en els estands d’artesania i gastronomia.

Per últim, la música electrònica i la creació digital són els ingredients principals del Festival Mutek, que tindrà lloc del 4 al 7 de març en diferents equipaments de la ciutat. El Mutek combina tallers, conferències i exposicions amb actuacions en directe.

Bon cap de setmana!

We also recommend you