ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Sonic, Arnau Griso i Llum BCN

  • 14/02/2020
  • 3 mins reading time
Sonic, Arnau Griso, Llum BCN 2020
Foto: Llum BCN 2020 (Ajuntament de Barcelona)

En aquest cap de setmana tan romàntic podreu anar a veure la nova pel·lícula de Sonic o les flamants guanyadores dels Oscars, anar a algun dels concerts que us proposem o passejar pel festival Llum BCN 2020 al Poblenou.

Pels enamorats que celebreu Sant Valentí, aquest cap de setmana trobareu mil activitats per fer en parella. Pels que preferiu Sant Jordi o simplement passeu del romanticisme per evitar pujades de sucre, no patiu, també tenim plans per vosaltres. Així doncs les propostes que més destaquem són:

Pel·lícules. Les estrenes d’aquesta setmana són bastant (per no dir molt) fluixes. Per a què us feu una idea de la dimensió de la tragèdia, el millor que trobareu a la cartellera és Sonic, la película. El famós eriçó blau deixa les pantalles de les consoles per convertir-se en protagonista d’aquesta pel·lícula on haurà de córrer molt per escapar-se d’un poderós malvat interpretat per Jim Carrey.

Per sort, com que estem de ressaca dels Oscars, encara trobareu moltes de les pel·lícules guanyadores a la cartellera. Així doncs, si encara no ho heu fet, és una bona ocasió per anar a veure Parásitos, 1917, Jojo Rabbit o Joker.

Una altra opció és apostar pels clàssics: aquesta setmana el Phenomena us dona l’oportunitat de veure La vida de Brian (divendres a les 22.50h) i Pulp Fiction (dissabte a les 22.45h) en pantalla gran.

Concerts. Per als més sentimentals, aquest divendres L’ Auditori ofereix un concert de les bandes sonores més famoses del cine romàntic. Entre els temes que podreu escoltar hi ha els de La La Land, La vida és bella, Amélie o La Bella i la Bèstia. El concert començarà a les 20h i, tot i que les entrades no estan tirades de preu, poden ser un bon regal pels qui celebreu Sant Valentí.

Però els que passeu del romanticisme també trobareu altres propostes. Divendres al vespre, Javiera Mena actuarà a la sala Salamandra de l’Hospitalet dins del Let’s Festival. La cantant xilena, que s’ha obert carrera amb unes melodies que combinen pop i electrònica, presentarà el seu últim disc, Espejo.

Dissabte, en canvi, serà el torn d’Arnau Griso al Sant Jordi Club. El grup format pels dos joves catalans que el 2015 van començar a fer-se virals a Youtube actuarà en el Guitar BCN 2020 en el tancament de la gira del seu primer àlbum, Revolución Bananera. També dissabte, amb l’arribada del bon temps, tornen els concerts de Monumental Club. Joan Colomo és el nom que més destaca a la sessió inaugural, que s’allargarà de 12h a 22h.

Activitats. A banda dels plans romàntics, aquest cap de setmana trobareu moltes altres alternatives que valen la pena. Una d’elles és el Llum BCN 2020, que de divendres a diumenge se celebrarà al 22@ del Poblenou. 57 instal·lacions transformaran el barri més tecnològic de la ciutat en un museu a l’aire lliure amb la llum i la creació digital com a protagonistes. En paral·lel també s’organitza l’Off Llum BCN 2020, que agruparà instal·lacions de petit i mitjà format ideades pel Poblenou Urban District.

Una altra proposta artística és a la Fundació MAPFRE, que avui inaugura l’exposició dedicada al fotògraf Carlos Pérez Siquier. Amb fotografies que alternen el blanc i negre i el color, retrata la vida a l’Almeria dels anys 60 i 70: la misèria de la periferia, el desarrollismo i el xoc cultural provocat per l’arribada massiva de turistes captivats pel lema Spain is different.

I per acabar, els més frikis de la música esteu de sort. Ja se sap que tot torna (fins i tot els pantalons de campana), de manera que si us parlem de vinils hauríeu de saber que no només serveixen per vestir les parets d’ESCI-UPF amb la nova campanya de comunicació. Durant tot el cap de setmana, a les Cotxeres de Sants, tindreu l’oportunitat de fer-vos amb els vinils dels grups de música que més us agradin en la 27a Fira del disc.

Bon cap de setmana!

We also recommend you