ESCI-UPF

Alumni 25 aniversari

Marc Currius: “Els quatre anys de grau han sigut només el principi”

GNMI promoció 2016

  • 11/02/2020
  • 1 min reading time
Alumni GNMI Marc Currius
Foto: Marc Currius

Alumni d'ESCI-UPF recorden el seu pas per la universitat. Per què van escollir estudiar aquí?, quins professors recorden?, quina és l'anècdota que va marcar la seva etapa universitària?

Per què vas triar estudiar el GNMI?

El principal motiu per escollir el GNMI va ser la seva projecció internacional i el gran ventall de possibilitats laborals que oferia. En el moment d’escollir el grau no tenia clar a què em volia dedicar dins el món dels negocis, però sí tenia clar que volia tenir un perfil polivalent.

A més, el fet de poder cursar un idioma estranger durant 4 anys em va resultar molt interessant i un element diferenciador respecte als altres graus i universitats.

Quins professors recordes? I per què?

Recordo especialment a dos professors: José Miguel Aliaga i Joaquim Amat.

L’Aliaga va ser el meu tutor de TFG i vam establir una relació molt propera. Durant els últims anys de carrera vaig tenir especial interès en l’àmbit de la logística i el Lean Management, i ell em va donar assessorament i es va mostrar molt proper en tot moment. A més, durant el TFG em va ensenyar a estructurar conceptes i pensaments i a donar un sentit lògic a una idea. Crec que és un pilar clau per a qualsevol situació (tant a nivell personal com professional). A dia d’avui encara estem en contacte, fins al punt que està al corrent del projecte que estic duent a terme i periòdicament anem validant els avenços quan ens veiem per ESCI-UPF.

D’altra banda, en Joaquim Amat em va marcar especialment degut al moment en el qual vaig cursar la seva assignatura. A tercer vaig fer l’assignatura Negocis a Àsia, en un moment que no sabia cap a quin perfil professional orientar-me. Ell és consultor estratègic i la manera de resoldre reptes que plantejava a classe em va inspirar molt. Em va assessorar en els processos de selecció per entrar al sector de la consultoria i sempre tenia la porta oberta per a qualsevol dubte. A més, sempre he tingut interès en les cultures asiàtiques i la seva assignatura ho combinava tot.

Explica’ns alguna anècdota divertida de la teva època d’estudiant.

No recordo anècdotes concretes de l’època d’estudiant, però per mi les millors anècdotes les he anat vivint un cop he deixat ESCI-UPF i m’he anat retrobant amb persones de la promoció arreu del món. Quan et retrobes amb companys després de molt de temps i et poses al dia, descobreixes canvis de rumb de persones que mai hauries pensat, veus les progressions professionals dels companys de promoció, etc. Tot són anècdotes. Crec que un dels millors factors del grau ha sigut que el camí no ha acabat quan hem deixat el centre, sinó que els quatre anys de grau han sigut només el principi.

 


Si voleu explicar-nos com recordeu el vostre pas per ESCI-UPF, només heu de respondre el següent formulari.

We also recommend you