ESCI-UPF

Alumni 25 aniversari

Elena Cámara: “Exigència i la pràctica de la paciència”

GNMI promoció 2016

  • 04/02/2020
  • 1 min reading time
Alumni GNMI Elena Cámara
Foto: Elena Cámara

Alumni d'ESCI-UPF recorden el seu pas per la universitat. Per què van escollir estudiar aquí?, quins professors recorden?, quina és l'anècdota que va marcar la seva etapa universitària?

Per què vas triar estudiar el GNMI?

Vaig triar el GNMI perquè volia uns estudis relacionats amb el món de l’empresa que fossin més especialitzats que ADE, que tinguessin una part important de les assignatures en anglès i on les pràctiques fossin obligatòries.

Quins professors recordes? I per què?

Christian Rovira i Joaquim Fonoll, els professors que vaig tenir durant l’assignatura de Creativitat i Comerç Digital, la que més m’ha servit per al meu desenvolupament professional. Setmana rere setmana presentàvem les propostes del concepte de marca d’un projecte real als seminaris i no acabàvem mai d’encertar, fins que l’últim dia de classe, després de molts intents, vam entendre de què anava el mètode creatiu. L’exigència i la pràctica de la paciència són dues coses que crec que després d’aquesta assignatura m’acompanyaran sempre.

Explica’ns alguna anècdota divertida de la teva etapa d’estudiant.

No se si és divertida, però després de quatre anys desitjant no haver de trepitjar mai més la biblioteca de la universitat, ara hi sóc cada dia. Hi vaig per tirar endavant un projecte d’emprenedoria amb un company de la promoció amb el que, durant els quatre anys d’estudis, curiosament no vaig tenir cap contacte. Coses que passen!

 


Si voleu explicar-nos com recordeu el vostre pas per ESCI-UPF, només heu de respondre el següent formulari.

We also recommend you