ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Frozen, teatre i Tapantoni de tardor

  • 22/11/2019
  • 3 mins reading time
Tapantoni de tardor
Foto: Wikimedia Commons

Aquesta setmana trobareu les noves aventures d’Elsa i Olaf al cine, tres espectacles còmics als teatres de Barcelona i activitats com la nit del Poblenou Urban District, una ruta de tapes i un festival de videoclips.

Els exàmens cada vegada queden més a prop, així que abans d’haver-vos de tancar per estudiar val més que aprofiteu al màxim el cap de setmana. Per fer-ho, us donem un cop de mà amb algunes de les propostes culturals que trobareu per Barcelona. Les que més destaquem són:

Pel·lícules. Amb el fred que ha fet aquests últims dies no pot haver-hi una estrena millor a la cartellera: Frozen II. Elsa, Anna, Olaf i companyia s’endinsen en una nova aventura que els portarà a la frontera del regne. En aquesta segona entrega, la trama se centra encara més en el vincle de les dues germanes i els orígens dels poders d’Elsa i, com no podia ser d’altra manera, no faltaran els moments còmics d’Olaf i cançons que no us podreu treure del cap.

Una altra de les estrenes del cap de setmana és Historia de un matrimonio, protagonitzada per Scarlett Johansson i Adam Driver (Kylo Ren a Star Wars). La història gira al voltant d’una parella que afronta el seu divorci, però lluny de ser el típic drama de llagrimeta, trobareu un argument molt ben treballat, unes interpretacions magnífiques i una bona dosi de comèdia i tendresa.

També teniu Los miserables, ambientada a París i amb ecos de la novel·la de Victor Hugo. No us trobareu un musical, sinó un cru retrat de la vida en una barriada als afores de París. Un agent que s’uneix a la Brigada de Lluita contra la Delinqüència de la banlieu començarà a qüestionar-se la manera en què actua la policia contra els grups que controlen el barri, on les tensions generades es convertiran en una bomba de rellotgeria.

Teatre. Aquesta setmana no destaca per l’oferta musical: hi ha pocs concerts interessants i, dels que tenien prou bona pinta, ja no queden entrades. Així doncs us proposem anar al teatre amb tres espectacles que us faran plorar de riure. Divendres, a l’Almeria Teatre (al costat de Joanic) trobareu Charlas Talks, una stand-up comedy que ridiculitza el format Ted Talk. En aquesta ocasió seran Ignasi Taltavull, Leticia Fernández, Llimoo i Tomàs Fuentes els encarregats de transmetre-us unes “valuoses” lliçons de vida.

Al Club Capitol, a les Rambles, hi trobareu Les coses excepcionals fins al 2 de febrer. Pau Roca protagonitza (amb l’ajuda del públic) aquesta comèdia que prova d’identificar les coses que fan que la vida valgui la pena.

I com a última recomanació teatral us deixem Kràmpack. El teatre Aquitània, a l’Avinguda de Sarrià, torna a programar aquesta comèdia escrita per Jordi Sánchez (el Lopes a Plats Bruts i Antonio Recio a La que se avecina). L’argument se centra en la història de tres amics que volen anar a viure junts en un pis de 4 habitacions… i on l’única candidata per ocupar el dormitori lliure és l’ex d’un d’ells.

Activitats. Divendres se celebra una nova edició del Poblenou Open Night. De 19h a 1h de la matinada podreu passejar per un dels districtes més creatius de la ciutat i participar en alguna de les moltes activitats programades. Hi trobareu tallers, exposicions, concerts i projeccions de cine, entre d’altres.

Si sou dels què us agrada anar de tapes, fins a l’1 de desembre heu de passar pel Tapantoni de tardor. Un bon grapat de locals del barri de Sant Antoni participen en aquesta ruta de tapes on per 2,50€ podreu degustar un platillo acompanyat d’una Moritz i, en alguns casos, també tindreu l’opció de fer el menú especial del Tapantoni per 25€. A més, podreu votar la tapa que més us hagi agradat i entrar en el sorteig d’un munt de premis gastronòmics.

Per últim us proposem el Soundie Music Video Awards, el Festival Internacional de Videoclips de Barcelona. Diumenge a l’Antiga Fàbrica Damm, d’11h del matí a 10h de la nit, podreu gaudir de tallers i conferències que giren al voltant del món dels videoclips; de les actuacions d’artistes com Lildami, Ferran Palau o Portobello; i, a última hora, de l’entrega de premis als millors videoclips de l’any. L’entrada és gratis, només cal que la reserveu a través de la web i, de passada, aconseguireu un tiquet per a 2 cerveses.

Bon cap de setmana!

We also recommend you