ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Zombieland, Los Punsetes i Eat Gaudí

  • 17/10/2019
  • 2 mins reading time
Los Punsetes - Fabra i Coats
La Fabra i Coats, escenari del festival Say It Loud i del Barcelona Dibuixa d'aquest cap de setmana. / Foto: Ajuntament de Barcelona

Aquest cap de setmana arriba una mica més fluix d’activitats que de costum. De totes maneres no patiu perquè trobareu estrenes a la cartellera, concerts i festivals de música i markets de gastronomia, poesia i il·lustració.

En aquests últims dies en què Barcelona està recordant perquè a principis del segle XX se la coneixia amb el nom de la Rosa de Foc, potser no és mala idea esbargir-se una mica i desconnectar. Tot i que algunes activitats s’han cancel·lat o alterat, a continuació trobareu la llista de les propostes que més destaquem:

Pel·lícules. Arriba a la cartellera la segona entrega de Zombieland, la continuació de l’esbojarrada comèdia on el planeta Terra està plagat de zombis i uns pocs supervivents es dediquen a caçar-los. Les gamberrades continuen a Zombieland: mata y remata, on tornareu a trobar Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Emma Stone i Abigail Breslin com a protagonistes.

També trobareu Maléfica: maestra del mal que, segons el què recullen les crítiques, compleix aquell refrany de “les segones parts no sempre són bones”. En aquesta seqüela s’aprofundeix en la relació que tenen Aurora, la protagonista de La Bella dorment, i Malèfica, la malvada bruixa que torna a encarnar Angelina Jolie.

Per acabar us proposem Adults in the Room, l’última pel·lícula del director Costa-Gavras que explica la profunda crisi que va patir el seu país al 2015 a partir del llibre de l’exministre de finances Yanis Varoufakis.

Concerts. Aquest cap de setmana es celebra a Barcelona la 12a. edició del Say It Loud, el festival de música i cultura negra de la ciutat. L’escenari principal serà la Fabra i Coats, on dissabte i diumenge hi passaran artistes com Little Simz, Cut Killer, Johnny Osbourne o Feminine Hi-Fi.

D’altra banda, dissabte 19 a La [2] de l’Apolo hi actuaran Los Punsetes, el grup indie madrileny que deu el seu nom al científic i divulgador Eduard Punset. La banda portarà a Barcelona el seu característic so pop-rock i unes lletres carregades d’ironia i cinisme.

Activitats. Dissabte i diumenge tindrà lloc una nova edició d’Utopia markets dedicada a dos focus de creació principals: la poesia i la il·lustració. L’espai Utopia 126, una antiga fàbrica modernista del Poblenou, serà l’escenari d’aquest market que té la intenció de conèixer autors i creadors de casa nostra. A banda de poder comprar llibres i il·lustracions, també hi haurà recitals de poesia, concerts i conferències.

També durant el cap de setmana, la torre Bellesguard acollirà un nou food market on els protagonistes seran els productes gurmet d’arreu del món. Eat Gaudí comptarà també amb un enorme ventall d’activitats que complementaran l’oferta gastronòmica: des de tallers i ponències fins a concerts. L’entrada al recinte val 3€.

I per acabar, diumenge d’11 a 19h teniu el Barcelona Dibuixa, abans conegut amb el nom de Big Draw. El festival amplia l’oferta i creix per arribar a més barris. Podreu trobar tallers impartits per més de 50 artistes i dissenyadors a diferents zones de la ciutat: Museu Picasso, Fabra i Coats, MACBA, Parc del Fòrum, Museu del Disseny i MNAC. Tots els tallers són gratuïts.

Bon cap de setmana!

We also recommend you