ESCI-UPF

El valor de les emocions a les empreses

  • 03/10/2019
  • 1 min reading time
Emocions
1a Jornada sobre Salut i Benestar Emocional organitzada per la Fundación Salud y Persona. / Foto: Career Service ESCI-UPF

Ahir dia 2 d’octubre el Servei de Carreres Professionals i el Servei d’Inclusió van assistir a la 1a Jornada sobre Salut i Benestar Emocional, “Un viaje por el Universo de las emociones” celebrada a l’Auditori de CaixaForum i organitzada per la Fundación Salud y Persona, amb la qual ESCI-UPF té una estreta relació arran de l’acord de col·laboració signat per oferir atenció psicològica a tota la comunitat universitària, tant estudiants com treballadors.

La Regidora de Salut i Diversitat Funcional, Gemma Tarafa, va obrir l’acte donant la benvinguda i agraint als assistents la feina que es fa diàriament a les empreses. A més, va fer cinc cèntims de la importància del pla de salut mental de Barcelona.

A continuació, l’acte va comptar amb dues ponències d’experts en diferents àmbits, com la de Sor Lucía Caram parlant sobre la humanització de les persones. Seguidament es va celebrar una taula rodona de les entitats DKV, Mèmora i l’Ajuntament de Barcelona els quals van compartir diverses experiències en la millora del benestar en les seves organitzacions i remarcant que l’aspecte emocional és cada vegada més important per la competitivitat de l’empresa, ja que actualment el talent selecciona a les empreses on volen treballar, en funció de la seva cultura, valors i ètica.

Va finalitzar l’acte amb la ponència de l’astrofísic Joan Anton Català, qui va fer reflexionar a tots els assistents sobre el valor de l’Univers i va recordar que els humans som pols d’estrella que vivim de préstec.

Va ser una gran oportunitat per compartir la sessió amb més de 300 directius i directives de Recursos Humans, així com posar èmfasi a seguir treballant la gestió d’emocions en l’entorn laboral i seguir vetllant pel benestar emocional de tota la universitat.

La Fundación Salud y Persona està treballant per la promoció i millora de la salut i benestar en les micro i pimes, un dels reptes definits en el ODS3 “Salud y Bienestar”, d’acord amb l’Agenda 2030 de l’ONU.

We also recommend you