ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Aladdin, Álvaro Soler i Friends

  • 23/05/2019
  • 2 mins reading time
Friends-agenda
Set de gravació de Friends als Warner Bros. Studios de Los Angeles / Foto: Shutterstock

Aquest cap de setmana trobareu moltes estrenes destacades al cine, entre elles, el remake d’Aladdin. També hem destacat un parell de concerts al Sant Jordi Club i activitats amb protagonistes ben diferents: la Central del Raval, Tailàndia i la sèrie Friends.

Aquest diumenge tornem a tenir cita electoral i aquest cop per partida doble: eleccions europees i municipals. De totes maneres, el cap de setmana és llarg i segur que us queden hores per aprofitar algunes de les activitats que trobareu a continuació. Les propostes que més us destaquem són:

Pel·lícules. Després d’unes quantes setmanes de sequera cinematogràfica, aquest cap de setmana la cartellera arriba plena de propostes interessants. Una de les estrenes més esperades és el remake en acció real d’Aladdin. L’adaptació del clàssic de Disney ha estat dirigida per Guy Ritchie i té com a gran al·licient l’actuació de Will Smith en el paper del Geni.

Una altra proposta que s’estrena a finals de setmana és El hijo, que combina terror i ciència ficció. El protagonista de la pel·lícula és un nen amb superpoders que arriba a la Terra provinent d’un altre planeta, però que enlloc d’actuar com un superheroi qualsevol preferirà fer servir aquest do amb finalitats molt més sinistres.

Per últim us destaquem Elisa y Marcela, l’última pel·lícula d’Isabel Coixet. Basada en fets reals, explica la història del primer matrimoni homosexual celebrat a Espanya el 1901 i l’únic que ha estat oficiat per l’Església. Elisa i Marcela són dues mestres gallegues que, per poder tirar endavant la seva relació, decideixen que l’Elisa es faci passar per home per poder-se casar. Amb tot, no aconseguiran portar una vida fàcil a causa de les reticències que despertaran entre els veïns del poble.

Concerts. Divendres 24, Álvaro Soler actua al Sant Jordi Club. El cantant català, que es va convertir en un fenomen de masses l’estiu del 2015 amb El mismo sol, portarà els seus ritmes llatins i ballables a Barcelona per presentar la gira Mar de colores.

També passarà pel Sant Jordi Club aquest cap de setmana el rocker Leiva que presentarà el seu nou àlbum Nuclear. Amb les localitats esgotades per al dissabte 25, encara teniu oportunitat d’aconseguir entrades pel concert de diumenge.

Activitats. Segurament alguns de vosaltres coneixeu la llibreria La Central del Raval, però potser no estàveu al corrent que, des de fa ben poc, a més de passejar-vos entre llibres, també hi podeu anar a fer un cafè envoltats de plantes de tota mena. Per donar a conèixer el nou espai habilitat com a jardí i terrassa, dissabte i diumenge han organitzat el De Buena Planta Market, un festival d’ecologia urbana on hi trobareu tallers, conferències i un mercat on poder comprar les plantes que més us facin el pes.

Estarem tots d’acord si diem que “Friends” és una de les sèries més mítiques dels anys 90. Si sou tan fanàtics que pagaríeu per poder jugar al futbolí del Joey i el Chandler o ho deixaríeu tot per seure durant una estona en el sofà del Central Perk, esteu de sort. “Friends” compleix 25 anys i per a celebrar-ho, Barcelona acull el FriendsFest al Poble Espanyol, una recreació dels diferents escenaris de la sitcom que farà contents als més nostàlgics de la sèrie. Des del 24 de maig fins al 2 de juny sou a temps de poder-la visitar, però afanyeu-vos a treure les entrades perquè volen!

Per últim, els apassionats de la cultura i la cuina thai teniu una cita aquest diumenge al Passeig Lluís Companys. De 11.30 a 18h hi trobareu una nova edició de l’Hola Thailandia, el festival dedicat a la cultura del país del sud-est asiàtic, on podreu degustar menjar tailandès, conèixer els balls tradicionals o veure una exhibició de Muay Thai, la boxa tailandesa.

Bon cap de setmana!

We also recommend you