ESCI-UPF

Es crea la Comissió de Polítiques d’Igualtat de Gènere d’ESCI-UPF

  • 16/05/2019
  • 1 min reading time
Foto: Rawpixel

La conscienciació, educació i actuació de tota la comunitat universitària en matèria d’igualtat de gènere es fa cada cop més evident i indispensable. En aquest context, apareix la Comissió de Polítiques d’Igualtat de Gènere a ESCI-UPF. Amb representació de tots els col·lectius, compta amb funcions tant de caràcter institucional com operatiu.

La Comissió engloba competències relacionades amb l’assessorament als Plans d’Acció d’Igualtat, la promoció de la transversalitat de gènere en el conjunt de la política institucional i activitats de sensibilització. A més, també participarà en l’elaboració de propostes en l’àmbit de les polítiques d’igualtat de gènere i informarà de les activitats i decisions que realitzin les diferents unitats d’ESCI-UPF sobre aquesta temàtica.

Elaborat l’anàlisi dels indicadors en matèria d’igualtat, aviat es podrà accedir al protocol de prevenció i solució. Tanmateix, és obvi que hi ha molt a fer, però la Comissió és un pas endavant per assolir una transformació social necessària. És essencial que tot l’ecosistema universitari se senti partícip en l’avenç cap a una societat més justa en tots els aspectes possibles.

We also recommend you