ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Itaca Band, REC.0 i Van Gogh

  • 09/05/2019
  • 3 mins reading time
Els gira-sols, Vincent Van Gogh, 1887 (The Met) / Foto: Rawpixel

Tres estrenes destacades de la cartellera d’aquest cap de setmana, un concert d’Itaca Band que us farà ballar fins a deixar-vos sense forces, una pila d’activitats que us portaran a recórrer la ciutat de Barcelona d’una punta a l’altra i fins i tot fer una sortida… a Igualada.

El temps acompanya i els exàmens encara queden prou lluny. Així que, a menys que us toqui entregar el TFG a finals de mes, no teniu excusa per sortir i aprofitar els plans que us proposem aquesta setmana. De tota l’activitat que trobareu per la ciutat, les propostes que més destaquem són:

Pel·lícules. Aquest cap de setmana arriba a la cartellera Los hermanos Sisters, aclamada pel públic i la crítica. Joaquin Phoenix i John C. Reilly encarnen els protagonistes, dos germans que es guanyen la vida com a assassins a sou en plena febre de l’or. La seva futura víctima els portarà a emprendre un viatge per la costa oest dels EUA que posarà a prova la relació entre els dos germans.

Divendres també s’estrena Timadoras compulsivas, una combinació de comèdia i acció on Anne Hathaway i Rebel Wilson es posen a la pell de dues professionals de l’engany disposades a estafar tots els homes que se’ls posin per davant.

Per últim, us recomanem El increíble finde menguante, l’òpera prima del director navarrès Jon Mikel Caballero. La història gira al voltant de l’Alba, que per celebrar els 30 anys se’n va de cap de setmana a una casa rural amb els seus amics. Les ganes de festa s’acaben quan el seu nòvio la deixa i des d’aquell moment l’Alba entra en una espècie de bucle temporal on tot allò viscut el cap de setmana se li repeteix una vegada i una altra… però en cada repetició els fets s’escurcen una hora. Què passarà quan consumeixi tot el temps?

Concerts. Aquesta setmana sortia a la premsa la notícia que l’Ajuntament de Barcelona té previst iniciar els tràmits per tancar temporalment les discoteques de la Vila Olímpica, acusades d’incomplir la normativa de seguretat. A més, l’Ajuntament també voldria donar per acabada la concessió d’ús d’aquests equipaments i destinar-los a la recerca científica. Però això encara està per veure. Per tant, si sou dels que acostumeu a freqüentar Opium, Shôko, Carpe Diem o Pacha val més que aprofiteu les poques hores de vida (que sembla) que els queden.

Canviant de tema, aquest divendres, us proposem el directe d’Itaca Band al Razzmatazz a partir de les 21h. La banda de Montcada i Reixac us encomanarà el seu ritme frenètic a base de ska, reggae i música llatina, i farà que no pugueu parar de moure els peus durant tot el concert.

Activitats. Tant si sou dels que només mengeu verduretes com si sou dels que cuideu el què compreu, de djious a diumenge podeu passejar-vos pel BioCultura, la fira de productes ecològics i consum responsable més gran de tot l’Estat. Al Palau Sant Jordi trobareu més de 700 expositors dedicats als sectors d’alimentació bio, cosmètica ecològica, moda sostenible i un munt d’activitats programades.

També aquest cap de setmana se celebra una altra de les fires que ja són tot un clàssic de la ciutat. De l’11 al 16 de maig té lloc l’Automobile Barcelona, el saló de l’automòbil més antic d’Espanya que enguany commemora 100 edicions. El recinte firal de Montjuïc es convertirà en punt de trobada per a empreses i apassionats del món del motor.

Deixant de banda les fires, des de dimecres i fins diumenge hi ha una nova edició del REC.0 a Igualada. L’excursió fins a la capital de l’Anoia s’ho val: trobareu primeres marques del món de la moda a preus d’escàndol, podreu passejar per l’antic barri del rec i fer un mos en les diferents foodtrucks del circuit.

Una altra proposta és el market BCN en las Alturas, que té lloc de divendres a diumenge en un indret espectacular: la Torre Bellesguard. Allà podreu gaudir d’unes vistes privilegiades en un espai que combina moda, música i gastronomia. L’entrada al market és gratuïta i, si voleu, tindreu l’oportunitat de pujar a la torre per 10€.

I per últim, què us semblaria la idea de poder viure l’obra de Van Gogh des de dins? Una experiència similar és el que proposa Meet Vincent Van Gogh una exposició totalment interactiva de més de 1.500m² que es podrà veure al Port Vell fins al 2 de juny. La mostra està organitzada pel Museu Van Gogh d’Amsterdam i tindreu l’oportunitat de submergir-vos per complet en el món de l’artista holandès a través d’un muntatge audiovisual d’última generació i la reproducció de les obres on poder experimentar la característica pinzellada de Van Gogh.

Bon cap de setmana!

We also recommend you