ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Teatre, jazz i festa a Sant Andreu

  • 05/12/2018
  • 2 mins reading time
Repartiment de l’obra l’Omissió de la família Coleman / Foto: Teatre Romea

Aquest cap de setmana us presentem dues obres de teatre que estan a punt d’acabar i que no us hauríeu de perdre. I com que sembla que el temps acompanyarà, també us podeu deixar caure en alguna de les activitats que es fan durant la Festa Major de Sant Andreu.

Gràcies al pont, se’ns presenta un cap de setmana llarg que comencem demà. Per tant, com que teniu més temps per sortir, us fem un bon recull de les activitats que podreu trobar per Barcelona. Les propostes que destaquem són:

Pel·lícules. L’estrena més destacada de la setmana és Suspiria, de Luca Guadagnino, director de l’aclamada Call Me By Your Name. Suspiria és un thriller a mig camí entre el gènere fantàstic i el de terror, protagonitzat per Dakota Johnson i Tilda Swinton, i va ser el film encarregat d’obrir el Festival de Cinema de Sitges d’aquesta edició.

Aquest cap de setmana també podreu trobar a la cartellera l’enèsima versió del clàssic Robin Hood, però si voleu anar a veure una pel·lícula d’acció que tingui els robatoris com a protagonistes també trobareu Rey de Ladrones on un veterà grup de lladres capitanejats per Michael Caine planeja donar el seu últim cop en una joieria londinenca.

Per últim us proposem Kursk, una pel·lícula basada en fets reals que recrea l’accident del submarí nuclear rus K-141 que va tenir lloc l’any 2000. Colin Firth és la cara més coneguda d’un repartiment principalment europeu.

Teatre. Com que amb el pont teniu més dies per aprofitar l’oferta cultural de Barcelona us hem volgut presentar, també, un parell de propostes teatrals. Al teatre Romea hi trobareu en cartell l’Omissió de la família Coleman fins al diumenge 9. El muntatge explica la difícil convivència d’una família que s’aguanta només gràcies a un sòlid pilar, la figura de l’àvia, que està agonitzant. Fent ús d’un humor molt àcid, l’obra ha estat molt aplaudida per la crítica. Des de demà dijous i fins diumenge, a més, hi ha una promoció de 10€ en les entrades.

L’altre espectacle és A.K.A. (Also Known As) que podreu trobar al Teatre Lliure de Montjuïc fins al 30 de desembre. Aquesta comèdia sobre la identitat individual i social va arrasar en els premis Butaca d’aquest any amb 5 guardons, entre ells el de millor espectacle de petit format, direcció i actor.

Concerts. L.A., el grup indie rock d’origen mallorquí, ofereix un dels últims concerts de la seva gira de comiat a Barcelona el divendres 7 a la sala Bikini partir de les 21h.

El diumenge dia 9, la mítica sala Apolo presenta l’habitual sessió mensual de Jazz & Swing a càrrec de la Barcelona Jazz Orquestra. El concert d’aquest mes fa un homenatge als bojos anys 20 i a una de les lleis més famoses de l’època, la Llei Seca.

Activitats. Aquest cap de setmana es posa punt i final a la Festa Major del districte de Sant Andreu. Des del dia 6 fins a diumenge 9 hi ha programades més de 50 activitats, entre les quals destaquen tota mena de concerts, el correfoc i el piromusical. Podeu consultar tota la informació al programa.

El cap de setmana també podeu passar pel BCN Makers Pop-up Market, a l’espai WallInwood, a Gràcia. En aquest mercat trobareu una trentena de creadors que presentaran tota mena de productes de disseny, des de roba fins a objectes de decoració, així com complements i mobles.

Que tingueu un bon pont!

We also recommend you