ESCI-UPF

Les recomanacions de la setmana

Black Friday, marató de cine de terror i Sònar+D

  • 22/11/2018
  • 2 mins reading time
Foto: Elisa Riva

Ja se sap: per a gustos, colors. El mateix passa amb l’oferta cultural de la capital catalana. Des d’ESCIUPFNews us volem presentar un recull d’idees perquè traieu el màxim profit al cap de setmana.

Estrenem secció setmanal. “Les recomanacions de la setmana” serà l’espai on anirem compartint diferents propostes culturals perquè estigueu al dia d’allò que es mou a Barcelona i no deixeu escapar cap esdeveniment, pel·lícula o concert que us pugui interessar. Per a aquest cap de setmana i la setmana vinent, les activitats que destaquem són:

Pel·lícules: Si sou amants del gènere de terror, aquest cap de setmana esteu de sort. Dissabte 24 els Cinemes Texas celebren la VI Marató de Terror, que començarà a les 22h i s’allargarà fins ben entrada la matinada. Es projectaran 5 pel·lícules en VOSE, hi haurà sortejos i una cervesa per a tots els assistents. El preu són 5€ per pel·lícula, però els valents tenen descompte: la marató sencera costa 16€.

Aquells a qui les pel·lícules de por no us facin el pes, en canvi, ho teniu més complicat. Tot i que les estrenes de la setmana no són un gran què, destaquem A la sombra de Kennedy un biopic en clau dramàtica del president Johnson que va assumir el càrrec a la Casa Blanca després de l’assassinat del carismàtic John F. Kennedy. Altres propostes són The Guilty un thriller danès premiat al Festival de Sundance o La noche de 12 años, una cinta uruguaiana amb presència espanyola basada en fets reals que retrata la dictadura militar dels anys 70’ que va viure el país sud-americà.

Concerts: Dorian, un dels grups estrella de l’escena indie del país, actua aquest divendres 23 i dissabte 24 a les 21h a sala Razzmatazz, on presentaran el seu nou àlbum Justicia Universal.

Activitats: Per si encara cap newsletter, anunci d’Instagram o finestra emergent us n’havia informat, demà és el Black Friday. Ja fa temps que aquesta tradició americana ha aterrat a casa nostra, i sembla que ho ha fet per quedar-s’hi. Des d’avui al vespre i fins dilluns, el Cyber Monday, podreu gaudir de descomptes i ofertes en botigues físiques i online.

La nit del divendres 23 el barri més innovador del Poblenou surt al carrer. En la Poblenou Urban District Open Night el 22@ s’omple de propostes culturals i gastronòmiques. Entre les activitats més interessants trobem un taller culinari contra el malbaratament organitzat per la Fundació Palo Alto o el Makerspaces Circuit, que promou valors com la reutilització, la producció local i la sostenibilitat. L’entrada és gratuïta.

El Sònar+D juntament amb Barcelona Activa organitzen una jornada per analitzar amb profunditat el futur del sector de les indústries culturals i creatives. Comptarà amb un espai de networking per ampliar la xarxa de contactes del sector. La jornada tindrà lloc el 28 de novembre a l’auditori de Barcelona Activa.

Per últim, el 28 i 29 de novembre se celebra el Work Marketing Festival a l’ImaginCafè del carrer Pelai. Les dues jornades estan enfocades a compartir i debatre sobre la innovació i les tendències del màrqueting estratègic a través de conferències i workshops.

Bon cap de setmana!

We also recommend you